Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at det er møbler og interiørgjenstander trønderne har lagt ut mest av for salg i sommer. Bare i juni og juli solgte vi over 11.000 gjenstander på "Torget" til Finn.no

Følg trd.by på Facebook

Økning fra fjoråret

Totalt la folk i Nord- og Sør-Trøndelag ut 92.430 annonser på "Torget" i juni og juli. Det er nesten 30.000 flere salgsinnlegg enn fjoråret.

Og det er møbler og interiør det går i, for sommer betyr for mange oppussingstid. Det er da folk endelig har tid til å ta det badet, eller å male gangen som har hatt tapet fra 60-tallet siden i fjor.

Sommeren er også tiden hvor flere studenter flytter ut av kollektiv, leilighet og hybel, og da er det ofte enkelt og greit å få det vekk gjennom salg. Møbler og interiør-kategorien var dessuten den mest besøkte på "Torget" i månedene juni og juli.

Foto: Finn.no

Elektronikk og hvitevarer på andreplass

På andreplassen over det vi la ut mest av for salg finner vi elektronikk og hvitevarer. Det henger nok også nøye sammen med at vi flytter på oss, og at flere vil bytte ut fjorårets smarttelefon mot den nye modellen.

Foto: Finn.no