Nora Fredagsvik står bak bloggen fitnessnora.blogg.no. I et innlegg svarer hun på et spørsmål om silikon fra en leser, og sier at hun angrer på at hun har tatt silikon i puppene.

- Hvis jeg kunne gått tilbake i tid ville jeg absolutt ikke tatt den operasjonen, skriver hun.

Vi har tidligere pratet med blogger Tuva Willassen som tok silikon i puppene da hun var 18 år. Hun angrer ikke på operasjonen, men skulle ønske at hun hadde ventet noen år. Selv mener hun det burde ha vært 20-årsgrense på inngrepet.

Følg trd.by på Facebook

Ville ha bedre selvbilde

Hun mener hennes åpenhet kan føre til at noen venter, noe hun selv hadde ønsket hun hadde gjort da hun var 18 og tok silikon.

- Det bidrar kanskje til at noen som ønsker det, innser at de ikke trenger det. Det er lettere å gå i fella når man er ung, sier hun.

Fredagsvik tok silikon for å få bedre selvbilde, og trodde det kom til å føre at hun fikk det.

- Jeg skal ikke påstå at jeg ikke var fornøyd da jeg tok silikon, for jeg synes det var flott å ha store pupper da jeg var 18 år. Men nå synes jeg bare de er i veien, sier hun.

- De blir i veien

Selv har hun 375 ml i hver protese. Hun forteller at de er tunge og i veien. Hun mener og at «trenden» har gått litt over.

- Jeg tror jo yngre du er, jo lettere er det å bli påvirket av det å tro at du kan ta en «quick fix» for å føle deg bedre. Jo gamlere man blir, jo mer tror jeg man forsoner seg med kroppen man har, mener bloggeren.

BLOGG: "Naturlig skjønnhet er best", er det dummeste jeg hører folk si

Da Nora ble mamma, ble silikonpuppene enda mer upraktisk ifølge henne selv. Når hun skal amme blir de i veien, men hun sier likevel at det går ok.

- Jeg har tenkt på det før og, men det ble enda mer upraktisk nå og mer tydelig for meg, sier hun.

- Jeg hadde blitt knust om en dum avgjørelse da jeg var 18 hadde stått i veien for å kunne amme barnet mitt, skriver hun på bloggen.

KOMMENTAR: Restylane er på «alles» lepper - bokstavelig talt

Råder unge å vente

På innlegget hun skrev har hun fått mange tilbakemeldinger, og alle er positive til at hun er så åpen om det.

- Det synes jeg er kjempebra. Det viser at det er en holdning blant folk som er lik min. Jeg tenker selv at jeg har gjort en feil. Hvis jeg forebygger at andre unngår å ta silikon ved å være åpen om det, så vil jeg gjøre det, forteller Fredagsvik.

Hun synes aldersgrensen burde vært høyere, i alle fall 20 år. Bloggeren har derfor noen råd å gi for dem som vurderer å ta silikon:

- Vent med det. Hvis du tror det skal gi deg bedre selvbilde, så gjør det ikke det, fastslår hun.

BLOGG: - Jeg hadde lagt meg under kniven