Selv de beste kjærestepar krangler og diskuterer. Selv om det finnes store gjøre-det-slutt-krangler, er det også et tonn av dem som egentlig ikke betyr noe som helst.

Du er nok ikke alene om å ha hatt disse kranglene, ifølge Cosmopolitan.

1. Krangel om hvor man skal spise

Enten er dere sta som esler begge to, eller så er dere lite gira på å ta en avgjørelse at det hele ender i en krangel. Du sier at det ikke spiller noe rolle, men avslår hvert eneste forslag.

Til slutt har dere brukt så lang tid på å krangle og diskutere, at kvelden er kommet, matserveringen stenger, og det blir kjipe knekkebrød hjemme.

2. Den evige uenigheten om hva romtemperatur er for noe

Om du har funnet en partner som foretrekker samme temperatur som deg selv, uansett årstid, er dere virkelig en perfekt match. Resten av oss vandrer frem og tilbake til varmeovnen - den ene skrur temperaturen ned, den andre skrur den opp igjen.

3. Du prøver å bli kvitt partnerens styggeste klær

Alle har et eller annet plagg de nekter å kaste eller gi vekk, enten det er en gammel, hullete t-skjorte, en genser som definitivt har gått av moten, eller noe med sentimental verdi.

For mange par, er dette kald krig.

4. Hvem som stjeler dyna om natta

Egentlig burde du ikke bli tatt for noe som du gjør i søvne. Men dette kan fort bli et problem om en av dere okkuperer hele dyna om natta, og bruker dyna som en lompe.

5. Hvorvidt du har fortalt noe eller ikke

Du har spurt kjæresten om han eller henne kan ta ut søpla, du har sagt at du ikke kommer hjem til middag, du har varslet fra om at du reiser vekk kommende helg.

Kjæresten hevder likevel at «nei, det har du da aldri sagt til meg».

Vel. Enten ble beskjeden glemt, eller så har du rett og slett glemt i gi beskjeden.

6. Hvem som egentlig gjør mest hjemme

Om dere er samboere, er dette en jevnlig diskusjon. Etter hvert blir det en slags form for fordeling av oppgaver, men det er ikke gitt at denne fordelingen oppleves rettferdig.

Hvem vasket klær, ryddet ut av oppvaskmaskina, og hvem støvsugde leiligheten sist? Man skulle tro det var enkle svar på disse spørsmålene, men det er det utrolig nok ikke.

7. Mobilen

Dere benker dere ned for å se en film sammen, eller er ute på restaurant. Kjæresten din sitter som klistra til mobilen i hendene, ser knapt nok opp, og svarer med en 15-sekunders forsinkelse når du prøve å si noe.

Hva er det som er så sjukt interessant, liksom?

Denne artikkelen er publisert hos Trd.by tidligere, men deles på nytt til glede for nye lesere.