Hanne Voldseth Haugrud (24) er opprinnelig fra Verdal og hun har jobbet i Meny siden 2014.

Jobben hennes som netthandelansvarlig på Meny Lade handler om å plukke og kjøre ut varer til hele Trondheim.

- Du kan bestille akkurat samme varer på nett som i butikk, og til samme pris, og få varene levert på døren. Min jobb rundt dette er plukking av varer og dagligdagse gjøremål i avdelingen, men som avdelingsleder er det mye logistikk og kontorarbeid bak for å få nettbutikken til å lykkes.

På fritiden er hun glad i å være ute, trene, og da spesielt spinning, også er hun veldig interessert i interiør, maling og mat.

1. Hvor jobber du, og hvilken stilling har du?

Jeg jobber som netthandelansvarlig på Meny Lade i Trondheim.

2. Hvilken utdanning har du?

Medier og kommunikasjon VGS + studiespesialiserende tre år.

3. Hvordan fikk du jobben du har i dag?

Jeg flyttet til Kristiansand i 2014 fordi min samboer fikk seg jobb der nede, og fikk da jobb som butikkmedarbeider 80% på Meny Grim samme dag vi flyttet ned.

Der jobbet jeg i to år før jeg flyttet tilbake til Trondheim, der jeg har bodd siden videregående. Jeg begynte først på Lade i en deltidsstilling i påvente på heltid. Jeg fikk etterhvert jobb på Meny Sverresborg, som skulle åpne julen 2016. Jobbet der i noen måneder, før jeg internt fikk forespørsel om å lede den nye satsningen i Meny - netthandel. Dette skulle være på Lade, så da ble jeg flyttet tilbake dit

4. Hva var din aller første jobb, og hvor gammel var du da du fikk den?

Min aller første jobb ordentlige jobb var som selger på Expert, da var jeg vel 17 år. Før det har jeg hatt en del småjobber som for eksempel servitør på restaurant, VG-selger og lignende.

5. Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

Jeg kan ikke komme på noen ting! Bank i bordet....

Hanne Voldseth Haugruds beste råd for å lykkes i arbeidslivet er å aldri gi deg. Foto: Privat

6. Hva er det som motiverer deg i arbeidshverdagen din?

Det som motiverer meg er å alltid jobbe mot å bli bedre og å levere bedre resultater for avdelingen min.

7. Hva er den største utfordringen med å være ung i arbeidslivet – og hva er fordelene?

Den største utfordringen er nok manglende erfaring på personalansvar, men dette er noe som kommer veldig av seg selv. Man må bare finne sin vei som leder, og sørge for å følge opp alle ansatte på en riktig måte.

8. Hvordan vil medarbeiderne dine beskrive deg – og skiller det seg fra dine venners beskrivelse av deg? I så fall, på hvilken måte?

De vil nok beskrive meg som arbeidsom og med godt humør! Tror ikke de tenker så forskjellig på meg fra mine venner, håper i alle fall ikke det siden kollegaene mine også er blitt mine venner.

9. Hva er dine beste tips for lykkes i arbeidslivet?

Å aldri gi deg. Ikke tenk at man MÅ ha utdanning for å lykkes, og for å finne noe man trives med. Det handler i bunn og grunn om å gi alt - vis interesse og engasjement. Satser du på jobben din vil mest sannsynlig arbeidsgiver satse på deg tilbake.

10. Hvor ser du deg selv om ti år?

Butikksjef/Assisterende butikksjef eller med noe innenfor logistikk/drift bak daglivarehandel.