Etter et brudd kan det være mye følelser som er i sving, og mye frustrasjon rundt det endte forholdet. Opplever du et brudd er det ikke mye vits i å sitte hjemme og sture. Da skal du heller ut å finne deg noe nytt.

Følg trd.by på Facebook

Mye på markedet

Det er ikke uten grunn at folk sliter på dette området. En av grunnene til at det kan være vanskelig å gå videre etter et endt forhold er simpelthen følelsene for motparten. Man tenker at om man spiller «kult» og venter, så kanskje motparten innser hvor mye hun/han savner deg og deretter ønsker å fortsette forholdet med deg. Dette kan skje, men det varierer litt ut ifra modenheten din og motparten. Uansett så er det ikke det du skal basere deg på. Tenk på det; det finnes over syv milliarder mennesker i verden, inkludert fem millioner som lever i Norge. Med andre ord er det garantert flere som kan fylle behovene du trenger. Alt du trenger å gjøre er å åpne munnen din å si: Hei! (For deretter å ta samtalen videre).

- Kvinner må være mer utholdende, og gutter må fortsette jakten

Hold deg opptatt

Hvis vennegjengen din inviterer deg over på filmkveld, bli med. Ikke vær den som sitter hjemme og sturer. Det er mye bedre å engasjere seg og være sosial. Blir du invitert med ut på byen, så sleng deg med. Hvis noen av vennene dine også er av de som liker å være sosiale, utnytt det! Der har du en gylden mulighet til å få hjelp av bekjente til å finne deg en ny flørt du kan glede. Engasjer deg, heng med venner, tren mer og slike ting.

Kristin hadde en uvanlig første date med kjæresten - råder andre til å prøve det samme

Vinn forholdet

Det blir hovedsakelig en intern konkurranse mellom partene, selv om ingen sier noe. Tren mer, spis sunnere, finn nye partnere. Uansett hvor godt trent du er, hvor mange partnere du har hatt, og hvordan livsstilen din er, så kan du forbedre den. Det handler om å vinne forholdet uten at du i det hele tatt trenger å nevne noe for exen din. Vær den som ikke tar kontakt. Og om du kommer i en situasjon hvor du ønsker å ta kontakt, ring heller en venn/venninne og snakk med dem i stedet for å kontakte exen. På tiden hvor frustrasjonen kan komme, ring dine nærmeste over exen, det er uten tvil den beste måten å gå videre på.

Hjelpemidler

Det er flere måter å komme i kontakt med nye mennesker på, enten du velger å være gammeldags eller moderne.Den gammeldagse måten er noe som vil bli praktisert av de som faktisk er moden for det. Gå bort til fremmede på gaten, i kiosken eller på torget for å starte samtalen. Den mer moderne og «feige» metoden er selvfølgelig «Tinder» eller «Hot or Not». Her finner du fort nye partnere uansett hva du ser etter. Den beklagelige delen ved disse appene er at de blir behandlet som en «tøm og røm»-app. Men så lenge du er bevisst på hva du er ute etter så vil du finne det. Husk at du er premien. Litt uskyldig sex skader ikke noen. La spillet begynne!

Denne artikkelen ble først publisert i juli 2016, men deles igjen til glede for våre nye lesere.

18 grunner til at gutta bør rydde i Tinder-profilen sin

Derfor provoserer de på sosiale medier

Deler du Netflix-konto med kjæresten? Da er du på vei mot et seriøst forhold