-  Jeg har bestandig vært interessert i klær, og sett for meg det perfekte klesplagg. Nå er jeg så heldig at jeg kan få det realisert, sier Kristine Thronæs til trd.by.

Følg trd.by på Facebook

Møttes gjennom Instagram

Vi har tidligere pratet med Thronæs, som har en av byens mest populære Instagram-kontoer.

I februar lanserte hun sin første kleskolleksjon sammen med partneren sin Oyin, som hun møtte gjennom Instagram.

- Jeg har vært så heldig å komme i kontakt med mange fantastiske mennesker gjennom Instagram. Oyin skrev til meg og lurte på om jeg ønsket å starte mitt eget merke. Siden har vi snakket sammen hver dag i flere timer, sier hun.

For Thronæs er det viktig å følge trendene, men også å vise sin egen stil i kolleksjonen.

- Jeg ønsker å designe noe som ikke ligger ute på markedet fra før av. Altfor ofte ser jeg omtrent helt like plagg i alle butikkene. Jeg ønsker å tilby noe som ikke alle andre har, sier hun.

Thronæs ønsket å designe noe som ikke er på markedet fra før, og sier at hun viser av sin egen stil i kolleksjonen. Foto: Privat

Navn med mange betydninger

Da navnet skulle bestemmes, var Thronæs klar på at hun ønsket noe enkelt. De kaller merket sitt «The Don't Label».

- Navnet kom helt enkelt fra ordet «Don’t», og kan ha mange meninger og betydninger, sier hun.

Thronæs forteller at da dette er nytt for både hun og partneren, handler det nå om å prøve seg fram og finne ut hva som fungerer og ikke.

- Som alle andre nystartende bedrifter, vil det være en litt tung start selv om jeg har over 217 000 følgere. Men vi har lært utrolig mye de første månedene, sier hun.

Thronæs forteller at de har fått positive tilbakemeldinger fra andre merker. Nå er målet å utfordre seg selv og åpne opp for større muligheter.

- Drømmen er selvfølgelig å kunne gjøre det så godt at vi kan starte en butikk og få delta på New York Fashion Week, sier hun.

Har Erica Trondheims fineste motekonto på Instagram?