Forlengelse av hår har eksistert lenge, og forlengelse av øyevipper har allerede blitt en vanlig behandling for mange. Men nå kan du også få øyebrynsextensions i Trondheim.

På Luna Velvære har de hatt behandlingen siden på menyen siden august i fjor, men det er først i år at trenden virkelig har slått an.

- Vi ser helt klart at mange nå bryr seg mer om øyenbrynene sine enn tidligere. Kraftige bryn er i motebildet, og dette er en perfekt behandling om du ikke har det fra naturens side, forteller Liz Rajala, daglig leder på Luna Velvære.

Liz Rajala ved Luna Velvære forteller at stadig flere kunder kommer for øyenbrynsextension. Foto: Michelle Bjellmo

- Trodde vi var tullete

De var den første klinikken i Trondheim som tilbydde øyenbrynsextension, og Rajala innrømmer at de i starten fikk noen rare kommentarer på det nyeste tilskuddet innen skjønnhetsbehandling.

- Noen trodde nok vi var litt tullete. Men vi arrangerte kundekvelder og viste hvordan man gjorde det- og resultatet, og da fikk folk øynene opp, sier Rajala.

Denne dama hadde tynne bryn fra før, men fikk påsatt nye hår og gele for å få kraftigere bryn. Foto: Luna Velvære

På Luna Velvære kan du få to varianter av behandlingen. Den ene, ment for deg som ikke ønsker en enorm forandring, er ved bruk av en spesiell gele som møysommelig påføres for å rydde opp og gjøre brynene mer framtredende. Den andre behandlingen, for deg som vil ha trendy buskete bryn, inkluderer samme grunnprinsipp, men i tillegg limes det på hår på dine egne naturlige øyenbrynshår.

- Behandlingen passer perfekt for de som har overnappede bryn eller rett og slett har dårlig hårvekst. Geleen fremmer også naturlig hårvekst og gir et veldig naturlig resultat, mener Rajala.

I vinden

En behandling får du unnagjort på under en time, og skal en varighet på rundt tre uker.

- Det er absolutt noe nytt for mange, men vi ser at det stadig blir med populært. Mange unge vil gjerne ha kraftige bryn, mens de litt eldre gjerne vil ha et litt mer nøytralt resultat.

Påføring av geleen er en møysommelig prosess. Behandler Ida Hovd gjør her øyenbrynene til Birgitt Lillemo ny. Foto: Michelle Bjellmo

Birgit Lillemo hadde tatt turen til klinikkens avdeling på Romolslia for å prøve ut behandlingen, og ble positivt overrasket.

- Jeg har naturlig veldig tynne bryn, men tør ikke ta permanent make-up. Dette var en veldig fin måte å fikse brynene på som varer en stund.

Birgitt Lillemo sjekker resulatet etter behandlingen på Luna Velvære. Foto: Michelle Bjellmo

Og Lillemo er ikke alene om å kaste seg på den nye behandlingstrenden.

- I april hadde vi 70 stykker på bare to uker som kom innom for behandlingen, så dette er absolutt i vinden, sier Rajala.

Lik trd.by på Facebook