• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Folk flest vet at de burde kutte kjøttinntaket, men likevel spiste de mer kjøtt enn før i 2021 og mye mer enn det som er anbefalt. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Livsstil

Norske spisevaner: Mer kjøtt, mindre fisk og for lite frukt og grønt

Tilliten til kostrådene er høy, kjennskapen til de enkelte rådene er god, men vi følger de fleste rådene i mindre grad enn før.

NTB
Publisert: 8. desember 2022 kl. 10:40
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Forbruket
  • Kjøtt
  • Forbruker
  • Fisk
  • Kosthold
  • råd
  • Helsedirektoratet
  • Frukt og grønt
  • Sukker
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.