Det er Malin Moen Grendal og mammaen som skal arrangere loppemarked i sin egen hage på Øvre Møllenberg på lørdag.

- Vi har bestemt oss for å renske ut ting som har samlet seg opp. Vi skal selge mye dameklær, litt sko, interiør og forskjellig nips, sier hun.

Følg trd.by på Facebook

Mot bruk- og kast

Grunnen er rett og slett for at det har hopet seg opp gjennom årene, i tillegg til at hun er opptatt av gjenvinning og viktigheten av å ta vare på miljøet.

- Det er kjempefint hvis noen andre kan få nytte og glede av det vi ikke lenger har behov for. Jeg liker ikke det bruk- og kast miljøet, sier hun.

Da det er meldt fint vær i helgen, mener hun det er perfekt å kunne ha det i sin egen hage. Det gjør også at det er plass til flere samtidig.

- Man kan bare rusle rundt i hagen og finne skatter. Vi kommer til å sette opp bord og klesstativ, og alle som vil kan komme, sier hun.

Her får du 9 smarte tips for å redde miljøet

- Det er kjempefint hvis noen andre kan få nytte og glede av det vi ikke lenger har behov for, sier Malin Moen Grendal. Foto: Privat

Over 700 interesserte

Over 700 har meldt sin interesse på Facebook-arrangementet allerede, noe 27-åringen ikke hadde forventet.

- Vi har ikke plass til så mange til samme tid, men heldigvis skal vi holde på i noen timer. Det er det som er så fint med å ha det utendørs, sier hun.

Malin mener redesign og second-hand er veldig i vinden, og har tidligere arrangert garasjeloppis på Ila Brannstasjon.

- Det med loppemarked er hyggelig og en sosial happening, og det er ekstra artig å arrangere når man ser at mange er så interessert. Jeg håper at mange folk kommer, og det tror jeg også, sier hun.

Det blir i tillegg hageloppis i Skansegata 11 på lørdag.

Slik får du litt grønnere samvittighet i hverdagen