Hva har du på deg, Ole?

- Jeg har på meg skjorte fra Oscar Jacobson, genser fra John Smedly, bukse fra J. Lindeberg, sko fra Santoni, sokker fra Pantherella, skjerf fra Sand, blazer fra Oscar Jacobsen, armbånd fra Tateossian og en vintage Rolex Submariner.

Lik trd.by på Facebook

Er du opptatt av hva du har på deg?

- Ja, jeg jobber med klær til daglig, og er nok kanskje over gjennomsnittet opptatt av hva jeg har på meg. Det er naturlig med tanke på hva jeg driver med og det miljøet jeg befinner meg i.

Hva er din største inspirasjon?

- Min største inspirasjon er den klassiske herremoten, gjerne med en italiensk vri. Det flotte med denne stilen er at du kan ha en stor basegarderobe hvis du velger klær med høy kvalitet. Siden disse plaggene er tidløse, og kommer igjen sesong etter sesong. Trender kommer og går, men denne stilen går aldri av moten. Jeg ser ofte til kompiser, kollegaer og sosiale medier for inspirasjon.

Bruker du tights og tunika? Denne karen hater det.

Hva synes du om gatemoten i Trondheim?

- Jeg synes gatemoten i Trondheim holder et godt nivå. Det er en stor by og man ser ofte innspill av mange forskjellige stiler og moter. Det virker som om folk bryr seg om hvordan de ser ut og fremstår.

Har du tatt fram slengbuksa igjen? Christian vil begrave den en gang for alle.

Hva liker du dårligst og er det noe du savner?

- Det er like mange forskjellige stiler som det er personer, og det må være rom for alle. Man kan ikke like alt like godt. Jeg savner kanskje mer innslag av loafers og dobbeltspent dressjakke, det er ikke farlig.

Syns du mannfolkene i byen er flinke til å kle seg? Eileen mener de må bli mer uredd!

Ole har på seg skjorte fra Oscar Jacobson, genser fra John Smedly, bukse fra J. Lindeberg, sko fra Santoni, sokker fra Pantherella, skjerf fra Sand, blazer fra Oscar Jacobsen, armbånd fra Tateossian og en vintage Rolex Submariner. Foto: privat