Se flere bilder av de kule antrekkene i bildekarusellen øverst i saken.

Linda Johnstad (22)

Hva har du på deg?

– I dag er jeg veldig avslappet i stilen. Kanskje ikke akkurat rocka, men skinnjakken gjør det litt tøffere enn om jeg bare skulle gått med klærne jeg har under.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg går i veldig mye forskjellig. Den ene dagen kan jeg være litt rocka, mens jeg den andre dagen mer bohem. Det blir lite trench coats på meg, jeg ser streng ut i utgangspunktet, og en slik stil føler jeg ville gjort at jeg ser enda strengere ut. Jeg foretrekker jakker man kan brette opp og ha på flere armbånd som vises, litt mer kul og avslappet stil.

Er du opptatt av mote?

– Ja, til en viss grad. Jeg er jo opptatt av hva jeg har på meg, alle er jo det vil jeg tro. Det som er på runwayen ser man jo igjen i butikken, og det handler vi, så de fleste er nok mer opptatt av mote enn de er klar over.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

– Veldig pent og enkelt, men litt kjedelig. Dersom man pynter seg litt og kanskje har på leppestift møter du fort en «oi, så fin du var i dag». Nå er ikke jeg veldig spennende i stilen i dag, men jeg bruker å ha på litt mer spennende klær.

Anne Martine Fredriksen (21)

Hva har du på deg?

Jeg har på meg ei stor oversized jakke, hullete jeans og noen kule solbriller.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Litt alternativ og rocka, jeg er ikke så veldig basic.

Er du opptatt av mote?

– Ja, jeg henter veldig mye inspirasjon fra Instagram. Jeg følger en del enkeltpersoner jeg synes har bra stil, men ikke mange nordmenn. Det er stort sett folk fra utlandet.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

– Generelt kjedelig. De fleste er ganske A4.