Therese Svebak (23) fra Trondheim har så mange tatoveringer at hun har mistet tellingen.

- Da jeg kom over tjue stykker, sluttet jeg å telle. Men jeg har mange små tatoveringer, dette er definitivt den største, sier Svebak, og referer til et rundt 30 centimeter langt portrett av Beyoncé som strekker seg fra brystene til trusekanten på trønder-jenta.

Lik trd.by på Facebook

Smertefull opplevelse

Over ni timer måtte hun bruke i tatoveringsstolen til Maciej Kania på AvantGarde på Singsaker, for å få den gråtende kjendisen komplett. Noe hun betegner som en ganske smertefull opplevelse.

- Det var fryktelig, fryktelig vondt. Jeg anbefaler alle å tenke på det før man går i gang med en så stor tatovering. Men når det er sagt er jeg utrolig fornøyd, sier Svebak.

Har du tatt en tatovering du angrer på? Da finnes det råd, og disse folka kan fikse det.

Fra før har hun også tatovert et portrett av Angelina Jolie på armen, men det var små tilfeldigheter som skulle til for at det ble artisten Beyoncé som skulle dekorere store deler av overkroppen til 23-åringen.

- Jeg liker sterke kvinner, og Beyoncé er jo nettopp det. Jeg vurderte lenge Marilyn Monroe, men jeg falt på Beyonce av en enkelt grunn – og det er fordi hun har finere øyenbryn enn Marilyn.

Trondheimsjenta står bak Instagramkontoen Browgame, som er en inspirasjonskonto for øyenbryn med over 500 000 følgere, og er vel over gjennomsnittet interessert i nettopp ansiktshårene over øynene.

- Jeg har nok blitt litt påvirket av det, ja, sier Svebak lattermildt.

Har du lyst å ta tatovering? Da bør du lese dette først.

Handler om kaos

Inspirasjonen til tatoveringen fikk hun på nettet. Sammen med tatovøren ble motivet satt sammen av i alt tre ulike bilder av kjendisen.

- Jeg bruker ofte Photoshop for å sette sammen et unikt motiv som egner seg til å tatovere, forteller Maciej Kania som spesialiserer seg på å lage realistiske portretter, og står bak flere av Svebaks tatoveringer.

- Men hvorfor akkurat en gråtende Beyoncé?

- Tatoveringen har en betydning for meg som jeg ikke snakker så mye om, men grovt fortalt handler den litt om kaoset i livet. At selv kjendiser kan ha det kjipt i livet, men likevel være sterk, sier Svebak.

Visste du at Erica og Aurora har Trondheims største blogger? De har også over 390 000 følgere på Instagram til sammen!