Nå som både sola og gradestokken smiler til oss er det godt med noe avkjølende og godt når man er ute på en runde i Trondheim. Kanskje har du også lagt turen til Solsiden? Vel, vi har sjekket hva det koster å unne seg en is om man er i området. Hvem har vel ikke lyst på en forfriskende is når været både tillater og frister deg til det?

MER ØLTØRST? Her får du Solsidens billigste øl

ENDA MER ØL: Her finner du den billigste uteølen i sentrum

På flere restauranter finnes det én eller flere desserter der isen står i sentrum. Vi tok utgangspunkt i disse:

Olivia - Enten får du en kule mascarponeis, blodappelsinsorbet eller sjokoladeis til 55 kroner, eller så kan du få alle tre på bordet for 83 kroner.

San Sebastian - To eller tre kuler is til henholdsvis 47 og 64 kroner.

Selma - Yoghurtis med vanilje til 45 kroner. I tillegg kommer 6 kroner per topping om man vil ha med det.

Una pizzeria e bar - Tilbyr tre typer italiensk is med frukt, krem og bærsaus til 85 kroner. Et alternativ kan være ei kule vaniljeis i espressoen til 60 kroner.

Egon - Har flere retter basert på is. Du kan få vaniljeis med peanøtter, salt karamellsaus, sjokoladesaus og kjeks til 90 kroner. Et annet alternativ er tre kuler av salt karamell-, vanilje- og jordbæris med salt karamellsaus og kjeks til 90 kroner. Det siste, og enkleste alternativet er én eller flere kuler is til 40, 75 eller 84 kroner, alt etter hvor mange kuler.

SULTEN?  — Dette er de beste veggisoppskriftene

Cielo - Prisen her bestemmes av vekta på isen. Det koster 32 kroner per hekto, og en stor is vil da koste mellom 40 og 50 kroner, opplyser bedriften selv.

Fresh Fast Food - Tilbyr softis til 35 kroner. Med strø koster isen 39 kroner.

Om det skulle vise seg å være feil eller mangler i artikkelen, ber vi deg ta kontakt med oss på e-post: trd.by@adresseavisen.no.