I gårsdagens episode var det Trondheims-studenten Martine Storsve og Stine Tollefsen som måtte pakke kofferten og forlate Paradise Hotel.

Følg trd.by på Facebook

Visste at hun skulle ryke

Martine sjekket inn på Paradise forrige uke, så oppholdet ble kun på litt over en uke. Likevel var det hun som måtte ryke i kveld til fordel for Mikela, da hun stilte seg bak Daniel, som også sjekket inn forrige uke, under parseremonien.

- Jeg føler det er kun her jeg kan ha en sjanse akkurat nå, sa hun på gårsdagens episode.

Likevel innrømmer hun at hun var klar over at Daniel kom til å velge Mikela over henne.

- Jeg visste det egentlig hele dagen. Jeg hadde en samtale med Daniel som ikke kom på TV, der vi sitter og prater og han sier at han kommer til å velge Mikela over meg. Da vi sto på rekka før vi skulle gå bak partnerne, begynte jeg nesten å gråte for at jeg visste jeg skulle dra den dagen, sier hun.

Denne trønderjenta røk ut fra Paradise allerede første dag

Skuffet over Carl Aksel

Da Martine får vite at hun må dra, innrømmer hun at hun er skuffet over sin tidligere partner Carl Aksel. Han valgte sin gamle partner Malin over Martine, da hun kom inn denne uken igjen.

- Da vi ble partnere lovet han meg at vi skulle stå sammen til finalen. Han sa at jeg ikke måtte tvile på han, og ikke måtte stresse selv om han visste han skulle velge henne over meg. Han var ikke ærlig i det hele tatt. Vi hadde ikke snakket et ord etter at Malin kom inn, og jeg visste de skulle stå i lag da han ofret meg for å stå med henne. Jeg var dritsur på han, sier hun.

Martine mener opplevelsen på Paradise Hotel var veldig fin, og synes selv hun er heldig som fikk oppleve det.

- Det beste er egentlig bare å være sammen med alle folkene, spise frokost med de og være med de hele dagen. Det var ei skikkelig fin tid, sier hun.

I kveld feirer Paradise-Nina bursdagen sin i Trondheim med åpne dører