Denne uken åpnet samboeren til blogger Anna Rasmussen (20), aka. «Mamma til Michelle», seg i bloggen hennes om en historie fra fortiden.

«I flere år slet jeg med spilleavhengighet, og kunne tape titusener på en kveld», skriver Jan Lossius (23) fra Søgne i et personlig innlegg på Norges mest leste blogg.

Følg trd.by på Facebook

Linnea Myhre: - Naturlig å snakke om vanskelige ting under en lansering

Hadde planer om å bli rik

Videre skriver han følgende om hvordan situasjonen hans var:

«Hjernen min tenkte enkelt og greit at «jeg trenger bare 5000,- i måneden» alt jeg tjener over det, kan jeg gamble med. Helt siden jeg var veldig liten har jeg hatt store planer om å bli rik, og som ungdom dukker ofte gambling opp som det enkleste alternativet. Til slutt fortalte jeg alt til de rundt meg, og har siden fått kontroll på spillingen. Men jeg vil anslå at jeg tapte rundt en halv million over en toårsperiode.»

Han forteller også at han delte sin fortid om gamblingen tidlig med kjæresten Anna, som også har skrevet et innlegg med sine meninger om saken.

Paret har nylig fått deres første sønn sammen, Lucas. Rasmussen har i tillegg to barn fra tidligere forhold.

Etter at Lossius og Rasmussen ble en familie, har ikke lysten til å gamble vært der lenger, skriver Jan.

«Det har likevel gjort at vi har et ganske åpent regime når det kommer til penger her hjemme. Vi har begge oversikt over hverandres kontoer og forbruk, og akkurat det føles veldig behagelig. Med tre barn og to hus følger det veldig mange utgifter, og det siste vi hadde trengt var at resten av inntektene ble gamblet bort.»

Les også: Marte Marie ble blogget som liten - nå gjør hun det samme selv

- Snakk om det!

Jan avslutter innlegget med å komme med et råd til mennesker som sliter med spillavhengighet:

«Men for guds skyld, har du et spillproblem, eller kjenner du noen som har det? – Snakk om det!»