Høsten har kommet, og nye trender og farger er på moten. Kanskje du vil ha noe sesongnytt til garderoben, men ikke har et studentbudsjett som strekker til? Da kan det være greit med noen billigere alternativ.

Følg trd.by på Facebook

1. Byttekvelder

Hvorfor ikke arrangere byttekvelder med venninner, der alle tar med klær de ikke bruker lengre? Det koster ingenting, og alle får utbytte av det! Vinn-vinn.

Hvert år arrangeres også «Den store klesbyttedagen» over hele landet.

2. Bruktbutikker

Det er flere bruktbutikker i Trondheim. Du har flere Fretex-butikker, Tante Isabel i Fjordgata og flere. Her kan du finne både gamle og nyere skatter, og prisen trenger ikke være så altfor ille heller.

3. Loppis

Flere kafeer i Trondheim er hyppige på loppis-trenden, og arrangerer ofte både klesbyttekvelder og vintage-marked. Blant annet DIGS, Kafé Soil og Antikvariatet har flere ganger arrangert byttekvelder. Vintage-konseptet Prisløs har blitt rimelig kjente i Trondheim, og møter du de er størrelsen på klærne bevisst klippet av.

Her jaktet hundrevis på brukte skatter

4. Kjøp og salg-grupper

Det florerer av grupper på Facebook der du kan kjøpe, bytte eller selge. Du har både de store samlegruppene for byene, eller små nisjegrupper for klær eller interiør.

Slik gjennomfører du shoppestopp

5. Mobilapper

Det har kommet flere apper på telefonen hvor du kan selge eller kjøpe det du vil. Snapsale, Tise, Sphock... lista er lang. De er også veldig enkle i bruk: ta et bilde, legg på tekst og pris, og publiser.

Fem «gode» gjenstander du kan sikre deg helt gratis på Finn.no