- Gjennom yoga blir man bedre kjent med seg selv, både når det gjelder kropp og sinn. Enten man prøver det for første gang eller trener jevnlig er det en fin opplevelse å dele med partneren, sier hun.

Følg trd.by på Facebook

- En av de beste datene

Kristin og kjæresten Sondre Refsnes dro på yoga-time i en park på sin første date, og mener det var en av de beste datene hun har vært på, for at de var i aktivitet.

- Vi klarte ting vi aldri trodde vi skulle få til, og det styrket vår tillit til hverandre. Jeg ble veldig sjarmert av Sondre som tydeligvis var litt utenfor komfortsonen. Selv om vi ikke pratet så mye var det veldig spennende. Vi flørtet litt underveis med smil og små kommentarer som gjorde at jeg ble enda mer nysgjerrig på han, sier hun.

Hun mener mange opplever at det blir mye fokus på god mat og kos i et forhold. Derfor er det fint å finne en aktivitet begge liker for å skape et sunt forhold og holde hverandre friske.

- Av og til kan kjæresten og jeg ligge å holde hender under avspenningen. Det er deilig med et avbrekk hvor man bare er sammen uten å prate eller gjøre noe spesielt. Yoga styrker både den fysiske og mentale helsen, sier hun.

Date i sikte? Da bør du unngå å gjøre disse tabbene

Hit går RBK-spillerne på date

Tren i parker

Skjelbred forteller at det er viktig med et flatt underlag når man skal trene, og å unngå asfalt og grus så det ikke gjør vondt om man faller.

- I Trondheim har vi mange parker med gress som er fine å bruke til yoga. Jeg bruker Marinen mest som ligger fint til ved vannet. I tillegg kan me se gamle bybro og Niodarosdomen som gjør det mer spesielt, sier hun.

Hva er det verste du kan si på date? Vi har spurt Trondheims-jodel!

Hun råder nybegynnere til å dra på gruppetimer på treningssenter. Det er viktig å komme med et åpent sinn, og ikke tvinge seg selv til å gjøre posisjoner kroppen ikke klarer kun for å imponere daten, legger hun til.

- Kjæresten og jeg leide privat instruktør til vår acroyoga date. Acroyoga krever teknikk, styrke og fleksibilitet. Det kan være direkte farlig å bare prøve noe man har sett å YouTube uten noen som hjelper dere, forteller Skjelbred.

Hun er klar over at mange møtes på nettet, og da er yoga morsomt siden man får muligheten til å møtes uten et press om å hele tiden prate.

- Er man erfaren er det jo også en super måte å vise seg fram. For nybegynnere gir det et godt førsteinntrykk av at man ikke er redd for å tre ut av komfortsonen. Dersom daten fører til mer kan både aktive dater og det å prøve nye ting føles naturlig for forholdet, påpeker hun.

Dette er sjekke-tabbene menn gjør på byen