25. oktober starter prisutdelingen MTV Europe Music Awards i Milano. Med på laget er trondhjemmeren Julie Helena Kvaale.

Tidligere i år deltok hun i en konkurranse i regi av musikkanalen, der oppgaven gikk ut på å designe konvoluttene som brukes under showet. Premien var en jobb som grafisk designer for prisutdelingen.

- Da jeg så reklamen på TV-en tenkte jeg at jeg måtte ta sjansen og prøve lykken,  sier Kvaale.

Lik trd.by på Facebook

- Er du seriøs?

Og det lønte seg. Hun slengte inn sitt bidrag i konkurransen i begynnelsen av september. 22. september fikk hun en telefon fra MTV som hun satte stor pris på.

- Da de sa jeg hadde vunnet ble jeg helt målløs. Det eneste jeg klarte å få frem var: "er du seriøs"?. Jeg var sjokkert, sier Kvaale.

- Samtalen var veldig kort, men det som var morsomt var at de hadde meg på høytaler. De lo godt da de hørte hvor sjokkert jeg ble, sier Kvaale.

Kvaale sier at det har gått i et siden hun stakk av med jobben. Hun jobber videre med konvolutt-designet, og hun skal også designe huskelappene til de som står på scenen under programmet. Kvaale skal også jobbe for MTV under prisutdelingen.

- 22. oktober reiser jeg nedover til Milano for å delta på shower. Jeg blir der i fire dager og skal jobbe der nede, men jeg vet ikke helt hva slags oppgaver jeg får, forteller Kvaale.

Det bor mange kreative mennesker her i byen. Sander (23) har laget et eget verksted der han selger sykler som han har bygget selv.

Denne konvolutten sørget for at Julie Helena Kvaale fikk jobbe for MTV Europe Music Awards. Foto: privat

- Fint å ha på CV-en

Hun studerer grafisk design på Norges Kreative Høyskole her i Trondheim og er selvsagt veldig glad for å få denne muligheten.

- Det kan være vanskelig å få seg jobb som grafisk designer. Så det blir fint å få dette på CV-en, sier Kvaale.

- Hva er drømmejobben, da?

- Det trenger ikke å være like stort som dette. Drømmejobben er å holde på med grafisk design, der jeg får være kreativ og jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag. Det er det viktigste, sier Kvaale.

Er du i 20-årene? Da tipper jeg at disse 17 tingene får deg til å svette litt... Om ikke, så kan du være sikker på at disse tingene bare er noe du kommer unna med i 20-årene.