Det finnes mange flinke, fine, smarte og driftige trøndere. Vi lar oss imponere over både idrettsutøvere, gründere og andre talenter som tør å gå sine egne veier. Vi har også samlet et knippe trønderske jenter som vi er mektig imponert over!

Lik trd.by på Facebook

Her er 10 gutter, vi har møtt, som har imponert oss i det siste:

1. Lumber-Lasse

Lasse Løkken Matberg (30) sitt skjegg gjør lesbiske til heterofile og skaffet ham fet sommerjobb i Las Vegas.

Han har havnet på "mest sexy"-liste og blitt fridd til på Instagram. Snakk om poppis-trønder!

2. Kolstad-gutta

Kolstad er nyopprykket til eliteserien, men ligger på en imponerende 3.plass Foto: Richard Sagen

Håndballaget rykket opp til eliteserien i fjor. Etter litt sponsortrøbbel i starten av sesongen, ligger nå trondheimslaget på en imponerende tredjeplass på tabellen.

Etter opprykket reiste laget på en velfortjent sydentur, som ble finansiert av en noe spesiell bøteliste. Her finner du den!

3. Fitness-Perodd

Perodd vant NM i klassen Mens Physique Master Foto: privat

Fitness-utøveren begynner å dra litt på årene, men makan til fysikk skal du lete lenge etter. Det endte med førsteplass i Mens Physique Master under NM og nå vurderer han å stille ut kroppen sin i utlandet.

Det var flere som imponerte under NM i bodybuilding og fitness. Seks gullmedaljer ble med til Trondheim!

4. Sykkel-Sander

Sander følger drømmen og har åpnet egen sykkelsjappe Foto: Pål Haugbro

Det er ikke mange som tør å følge drømmen sin, men det gjør Sander Kommedahl. Han har tatt opp lån og har brukt alle sparepengene for å starte sjappa si, der han bygger sykler fra bunnen av (!).

Nå lager han sykler i en bu på Leangen, men drømmer om å starte sykkelfabrikk.

5. Gobi-gutta

Fra venstre: Morten Stulen, Kristoffer Lande (på taket), Andreas Øgaard, Lars Erik Fagernæs og Kristian Rekstad Foto: privat

Snapchat-kontoen NTNUSnap var høyt elsket, men også veldig kontroversiell. Det var derfor mange som ble skuffet da den ble lagt ned. Da bestemte Morten Stulen, Kristoffer Lande, Andreas Øgaard, Lars Erik Fagernæs og Kristian Rekstad å lansere en egen Snapchat-lignende app for studentmiljøet her i byen – med støtte fra NTNU!

Nå prøver de også lykken i USA med Gobi-appen.

6. Skate-Johannes

Johannes reiser til LA for å delta i verdensfinalen på onsdag Foto: Vegard Kristiansen

16-åringen Joahnnes Sundby Aukan kvalifiserte seg til verdensfinalen under en skatekonkurranse i Trikkestallen i Trondheim. I Los Angeles vil han møte de beste amatørene i verden, og skate i The Bericcs, parken han selv omtaler som den mest profilerte i verden.

Hvordan ble han så god til å skate? Jo, ved å leke seg og ha det gøy.

7. RBK-Pål

Pål André Helland er en av RBK-spillerne som har bemerket seg denne sesongen Foto: Michelle Bjellmo

Etter en lovende start på fotballkarrieren ble fortsettelsen trøblete for trønderen, Pål André Helland. Nå er han endelig tilbake i RBK-drak, og er en av klubbens mest verdifulle spillere. Ikke bare er han god på banen, han er også en av dem som gir mest av seg selv utenfor. Her er Hellands villest tweets!

Tidligere i år stilte han til å åpenhjertig intervju i Adresseavisen, hvor han snakket om motgangen, broren og fremtiden.

8. Café-Jakob

Dansken Jakob har åpnet en egen café på Møllenberg Foto: Michelle Bjellmo

Dansken, Jakob Kjørsvik Kaas, har startet opp en av byens mest unike kafeer. Musikk i vinylform, gjenbruk og kaffe er ingrediensene i denne koselige sjappa på Møllenberg.

Kafeen har allerede rukket å bli fleres favorittstedet.

9. Standup-Ronny

Ronny sier unnskyld til moren gjennom standup-showet sitt Foto: Michelle Bjellmo

Trønderen Ronny Torsteinsen er tidligere rusmisbruker. Fra han var 18 år eksprimenterte han med narkotika. Nå er han 27, og har laget sitt helt egne standup-show - og det for å si unnskyld til moren sin. Han har blant annet stått på scenen på Latter i Oslo, sammen med noen av landets største navn innen standup.

Moren satt på bakerste benk under showet på byscenen.

10. Kokke-Morten

Stjernekokken har vendt hjem og åpnet ny restaurant i Trondheim Foto: privat

Kokken, Morten Rathe, fra Trondheim har nettopp flyttet hjem til trønderhovedstaden. Og her har han nettopp åpnet restauranten, Caya restaurant og creperi. Tidligere har han vært på kokkelandslaget og deltatt i OL og VM i kokkelering. Tidligere var han kjøkkensjef på Rica Nidelven i fire år.

Vi har vært så heldig å få grille mesterkokken. Resultatet ser du her!

Vi har selvfølgelig laget en oversikt over trønderske jenter som har imponert oss!