Det er i et åpenhjertig intervju med VGTV.no at den nybakte vinneren av årets «Vi Menn-pike», Cathrina Hell Lykke fra Trondheim, forteller om den skjulte sykdommen som har plaget henne siden tenårene.

- Jeg sliter med leddgikt. Den diagnosen fikk jeg da jeg var 16 år gammel, sier hun til VGTV.

Lik trd.by på Facebook

Piller og cellegift

Hun sier at sykdommen er vond og slitsom, og at noen dager er mye verre enn andre dager. Og hun sliter med dagligdagse gjøremål som å åpne colaflasker, knytte skolisser og bruke ketchupflasker.

For å takle hverdagen må Hell Lykke spise piller og tar cellegift. Hun sier at modell-jobbingen hjelper også mot sykdommen.

- Da glemmer jeg alt. Hvis jeg har vondt, så prøver jeg bare å se forbi det. Det blir et slags fristed. Jeg ser jo frisk ut, så hvordan kan jeg være syk, sier Hell Lykke til VGTV.

Les også: Derfor droppet Monika modellkarrieren, selv om hun vant flere kåringer

Driver hundeoppdrett

Og hun gjør det bra på fristedet sitt. I forrige uke danket hun ut 49 andre jenter, og stakk av med tittelen årets «Vi Menn-pike».

Hun er nå bosatt i Stange i Hedmark og driver med hundeoppdrett. Men nå håper hun at prisen skal gi mer fart på modellkarrieren.

- Jeg synes det er utrolig gøy og det hjelper jo på at jeg kan skilte med denne seieren nå, sa hun til trd.by i forrige uke.

Modell i magen? Det er håp! Viktoria Konstanse Strand Kvalsvik (23) ble oppdaget på Bunnpris i Trondheim. Nå lever hun modelldrømmen i New York.

Sjekk også ut: 400 000 følger trønderjenta Thereses øyenbryn på Instagram.