eg ville nok beholdt noen jokere i ull, just in case. Vi har hatt snø på 17. mai, før. Uansett! Her er vårens fineste jakker:

Lik trd.by på Facebook

Bomberen

Er det én jakke du skal ha lett tilgjengelig i skapet denne våren, er det den evig klassiske bomberen. En jakke som passer like bra til den hverdagslige jeans, joggesko og t-shirt-looken, som til glitter og fest.

Jakken finnes i både sporty og avslappede modeller, men også elegante og mer pyntelige varianter. Korte, lange, slanke, volumiøse, skinn, sateng – bomberen er jakkenes kameleon.

Bomber i sateng Foto: Zara
Bomber i skinn. Foto: H&M
Bomber i sateng. Foto: Zara
Mønstrete bomber. Foto: H&M

Skinnjakka

Skinnjakken går aldri av moten, og er absolutt et plagg du gjør lurt i å investere i. Går du for god kvalitet, har du en følgesvenn i mange, mange år. Gå gjerne for en modell i fint, tynt skinn, med rene linjer og enkle snitt – en minimalistisk og evigaktuell jakke som passer til absolutt alt.

Er du litt mer rocka som type, passer kanskje en bikervariant bedre til deg – gå for en modell som passer personligheten din. Semsket skinn er veldig trendy denne sesongen.

Visste du at Livid Jeans utvider med håndplukkede vintage-klær?

Semsket skinnjakke. Foto: Samsøe Samsøe
Skinnjakke med knyting. Foto: H&M
Lys skinnjakke. Foto: COS Stores
Klassisk skinnjakke. Foto: Samsøe Samsøe

Blazeren

Nok en klassiker, men som fort kan bli litt forsømt. Egentlig burde alle ha minst én blazer i garderoben. Den forbindes ofte med et strengt, litt sånn kontor-aktig, uttrykk. Men den kommer i utrolig mange farger og fasonger, så det burde være en enkel sak å finne en du liker.

Blazeren dukker opp med jevne og ujevne mellomrom, og er for fullt tilbake denne sesongen. Et tidløst plagg. Personlig er den litt henslengte og oversized modellen en favoritt. Passer like fint til boyfriend-jeans og hæler som til dressbukse og sneakers.

Løs blazer. Kul sammen med slengbukse og sneakers. Foto: Zara
Rosa blazer. Foto: Zara
Lang blazer. Foto: COS Stores
Blazer med knytning på armene. Foto: H&M

Les også: Nå lager Jens Olav også jeans for kvinner

Derfor tatoverte Therese en enorm gråtende Beyoncé på ryggen