Av alle skotyper, er sandaler blant de vanskeligste å bestemme seg for. Skal man virkelig ende opp med kjedelige flip-flops i år også?

Her har vi funnet frem ti gode tips på sandalfronten, alle fra butikker rett her i Trondheim!

1. Sløyfer

Det finnes mange lekre sandaler, om du ikke er fan av den mer enkle typen med bare stropper! Hva med en sløyfe? Disse i korall finner du for eksempel hos Suuz.

2. Kilehæl

Det er fullt mulig å snike til seg noen centimeter, også i sandaler! Hva med sandaler med espadrillo-inspirert kilehæl? Disse finner du hos Zara.

3. Fuskepels

Selv om kåpa av fuskepels blir for varm og får henge i skapet frem til neste sesong, kan du fortsatt kjøre fuskepels på beina! Disse sandalene finner du for eksempel hos Bianco.

4. Stødige hæler

En sandal kan også ha litt hæl! Gjerne av den litt stødige sorten. Om du vil skjemme deg bort i sommer, kan disse fra Chloé, som du kan finne hos Høyer, være et tips!

5. En sikker vinner

Det virker som om Birkenstock-sandalene har returnert og kommet for å bli, og det har også ulike varianter av dem. Skoringen har blant annet disse som ligner, med mange ulike farger, fra merket B&CO:

6. Stilrent

Noen ganger er faktisk det enkle, ofte det beste. Nøytrale farger, og uten for mye «krimskrams». Et eksempel er disse sandalene fra Tiger of Sweden - de har dem hos Bag!

7. Til hverdags og fest

Hvor søte er ikke disse? Med slike sandaler, som disse fra Din Sko, er det ikke noe problem å bruke sandaler også til fest!

8. «Chunky» sandaler

«Chunky», klumpete sko har virkelig vært en trend den siste tiden, spesielt når det kommer til joggesko og sneakers. Men det går også an å være trendy på sandalfronten, med for eksempel disse som du finner hos Falkanger Sko.

9. Sporty

Den sporty stilen er definitivt populær, og merker som Adidas, Nike, Puma og Fila er virkelig blitt en del av motebildet. Sistnevnte merke kan by på sandaler, som du kan finne hos Dna Shoes!

10. Perler

Kanskje du skal gå for detaljer med perler i sommer? Disse sandalene kan du for eksempel finne hos Carma.