• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Sanking, dyrking og hjemmelaget mat fra bunnen er poppis nå. Foto: Wikipedia commons
Livsstil

Supertrendy og urbant med safting og sylting

Sanking, dyrking og hjemmelaget mat fra bunnen er mer i vinden enn på flere tiår, særlig i urbane strøk. Spesialutstyr til sylting og lagring selger bra.

NTB
Publisert: 5. august 2015 kl. 10:52 Oppdatert: 5. august 2015 kl. 11:33
Artikkelen er mer enn sju år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.