Klarer du å være deg selv hundre prosent fremfor en annen person? Det kan kanskje si noe om vennskapet deres.

En skulder å lene seg på, samt en person som forstår akkurat hva som foregår i hodet ditt, kan være godt å ha. Men når vet man egentlig at man er bestevenner? Elite Daily nevner syv samtaler man har med bestevennene sine.

1. Innerste hemmeligheter

Hemmelighetene dine forblir hemmeligheter når du forteller de til bestevennen din. Hun eller han vet om alle du har vært forelsket i, og den gangen på videregående da du snek deg ut av huset midt på natta. Disse hemmelighetene holder du kjeft om, men til bestevennen din er et unntak.

2. Drama i familien

Ja, du forteller studievenner og kolleger om familien din, men deler selvfølgelig ikke alt. Men så har du minst én person som vet alt om foreldrene dine, søsken, tanter og onkler, besteforeldre og søskenbarn. Det er befriende å rapportere om litt familiedrama til noen utenfor hjemmet.

3. Kjærlighet

Hadde du et ekstra øye for noen på videregående? Vel, bestevennen din vet i hvert fall alt om det. Du har garantert hatt tusen samtaler om denne fantastiske personen som satt på pulten bak deg i klasserommet, eller om jenta du møtte på en fest. Du og bestevennen din har kanskje tipset hverandre om hvordan dere skal formulere tekstmeldinger til «crushet», og eventuelt når på døgnet den skal sendes.

4. Nattmat

Ingen andre enn bestevennen din forstår hvor mye du «craver» mat etter midnatt. Er det spaghetti, pizza, chips eller sjokolade - bestevennen din dømmer deg ikke.

5. Stress på jobb

Bestevennen stiller alltid opp når du trenger en rolig og dyp samtale. Enten når det er en person som har «ghostet» deg, eller bare om livet generelt. Stress på arbeidsplassen er et populært tema. Har du en irriterende kollega, eller skjedde det noe helt latterlig på kontoret en dag? Bestevennen din får høre om det.

6. Kleine situasjoner

Dine kleineste historier er det kun bestevennen din som har hørt. Han eller hun har også sikkert vært vitne til mange av de. Selv om man opplever rødming i kinnene, og uønskede situasjoner, er det jo også litt hyggelig å oppleve de sammen.

7. Håp og drømmer

Du bruker kanskje mye tid på å dagdrømme og tenke på fremtiden. Ja, du vil kanskje ikke planlegge dine neste femten år, men noen ganger klarer du ikke holde de inne lenger. Så, det ender ofte med at du forteller dine villeste fantasier til din nærmeste venn.

Du snakker om alle backpacking-turene du ønsker å dra på, samt hele utdanningsløpet ditt. Han eller hun gjør ikke noe annet enn å lytte intenst, samt nevne noen punkt på «må-gjøre-før-jeg-dør-listen». Plutselig bare innser du at wow - forholdet deres er helt fantastisk.