• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Kjøtterstatninger er ofte dyrere enn kjøtt, men også her vil du finne variasjoner i prisene. Foto: Terje Pedersen
Livsstil

Vil gjøre det billigere å velge bort kjøtt

Med mindre du går for bønner og linser, kan det fort bli dyrere å velge plantebasert mat. Veganblogger Cathrine Birkeland og MDG-politiker Ulrikke Torgersen tror flere hadde valgt bort kjøtt om alternativene var billigere.

Tonje Thorstad Kildal, byas
Publisert: 9. august 2021 kl. 12:04
Artikkelen er mer enn to år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.