• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Ulrikke Jacobsen (21) fra Trondheim ble finalist i konkurranse om «Norges påskebrød». Oppskrifta finner du nederst i artikkelen! Foto: Privat
Livsstil

Prøv deg på Ulrikkes (21) finaleoppskrift med tranebær, appelsin og kardemomme!

Vi baker som aldri før, ifølge Opplysningskontoret for brød og korn. Spesielt baking med surdeig seiler opp som en favoritt.

foto
Line Pevik Skrivende leder Trd.by
Publisert: 17. april 2020 kl. 13:21 Oppdatert: 17. april 2020 kl. 13:27
Artikkelen er mer enn tre år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.