Hva har du på deg, Alexandra?

- Bomberjakke fra Carlings, topp fra HM, bukse fra Bikbok, sko fra Lille Vinkel i Oslo, Alexander Wang veske og MAC makeup.

På trd.by sin Facebook-side får du oppdateringer på hva som skjer i Trondheim. Følg oss da vel!

Er du opptatt av hva du har på deg?

- Selvfølgelig er jeg opptatt av hva jeg har på meg og hva som kler meg. Som Coco Chanel sa; Every day is a fashion show and the world is the runway.

Hva er din største inspirasjon?- En av de største inspirasjonskildene mine er Instagram. Der legges alt det nyeste ut med tusenvis av forskjellige trend- og fashionbrukere. Det er superenkelt å bli oppdadert på alt det nyeste, og det er enkelt å få inspirasjon. Der finner jeg alt det jeg leter etter til min type stil.

Bruker du tights og tunika? Denne karen hater det.Hva syns du om gatemoten i Trondheim?

- Den blir bedre og bedre, men jeg ser stor forskjell på når jeg er ute og reiser forskjellige plasser i verden. Trøndere kan være noe treige, synes jeg, men det kommer seg.

Er du uenig? Charlotte syns folk i Trondheim er mer fargerike enn i Oslo.Hva liker du dårligst i motebildet?

- Presset på kropp og hvordan motebildet skaper en type kroppstrend på hvordan man skal, og ikke skal, se ut. Presset har økt utrolig mye den siste tiden og presset bli bare større. Dette er synes jeg er det verste.Hva savner du?

- Det jeg savner mest er kanskje litt mer trend- og fashionrelaterte shows eller "gigs". Men jeg synes flere av butikkene her i Trondheim har blitt flinkere til både å oppdatere og legge ut nyheter og promotere seg selv.

Alexandra er ikke den eneste som har meninger om gatemoten i Trondheim Christian vil begrave slengbuksa en gang for alle.

Mens Håkon ber jentene droppe jeggings.

Alexandra Marie Kunzmann Foto: privat