Andrea Gladsø har over 100 000 følgere på Instagram og jobber som frilans makeup-artist, men snart reiser hun til Hollywood for å følge sin store drøm om å bli skuespiller.

Lik trd.by på Facebook

For noen år siden kjøpte hun seg iPhone av den ene grunnen at hun ville lage seg bruker på bildedelingstjenesten Instagram. Nå har hun 106 000 følgere.

- Jeg aner ikke hvordan det skjedde, for å være ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor så mange orker. Men det er selvfølgelig veldig artig og inspirerende for meg.

Andrea reiser snart til Hollywood for å prøve lykken som skuespiller Foto: privat

Stil-forvandling

På sin profil legger hun ut bilder av seg selv, med forskjellig sminke- og hårstyling. I løpet av de siste årene har hennes personlige stil endret seg drastisk.

- Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det. Det har bare eskalert gjennom årene, og endret seg ettersom jeg har blitt eldre. Det er rart å se på gamle bilder – jeg var ikke klar over at forandringen var så stor, sier hun.

Hvordan vil du beskrive stile din?

- Jeg har en «tomboy»-stil som er litt rølpete, men den er egentlig i ferd med å endre seg nå også. Jeg er i ferd med å få en litt med classy og voksen stil.

Flere trøndere gjør det bra på sosiale medier. Disse jentene har til sammen 390 000 følgere.

Feil inntrykk

På grunn av all sminken tror hun mange har feil inntrykk av hvem hun egentlig er.

- Jeg håper ikke folk tror jeg er en oppblåst person som bare legger ut «selfies». Derfor prøver jeg å vise litt mer hvem jeg er gjennom morsomme videoer og andre ting.

- Jeg får en del kommentarer på at mange mener jeg har dårlig selvtillit fordi jeg sminker meg så mye, men det er jo fordi jeg er makeup-artist og det er en av mine store interesser. Folk har fordommer uansett hvordan jeg viser meg frem på Insta, man blir ikke kjent gjennom bilder.

Andrea skifter både hår- og sminkestil oftere enn de fleste Foto: privat/instagram @andreagladso

- Hvor opptatt er du av hvordan du ser ut?

- Jeg er skammelig opptatt av det, men har heller ikke noe problem med å gå i joggedress og uten sminke. Det er mest at jeg er ekstremt nøye når jeg skal ut. Det er litt med tanke på forventningene til følgerne mine.

Vi har snakket med flere i Trondheims Insta-elite. Helene følges av Paris Hilton og 135 000 andre.

Denne trønderen har over 100 000 følgere på Instagram.

Skuespillerdrøm

Selv om Andrea daglig poster innlegg på sosiale medier, er det ikke så mange som vet hva hun egentlig drømmer om. Så lenge hun kan huske har Trønderen hatt et brennende ønske om å bli skuespiller.

- Snart flytter jeg til LA for å følge drømmen min. Jeg er klar over at det er utrolig vanskelig, men det er bedre å prøve lykken og ikke klare det, enn å sitte hjemme å tenke på at jeg skulle prøvd. Planen er å reise så fort jeg har spart opp nok penger.

Det er også årsaken til at hun ønsker seg så mange følgere som mulig på sosiale medier.

- Jeg vinner nok ikke Oscar med det første, så jeg håper Instagram kan hjelpe meg som makeup-artist i Hollywood. Det er en måte å markedsføre navnet mitt på, sier hun.

Det kommer hele tiden nye trender på sosiale medier. Husker du disse 11 SOME-trendene?