- Vi hadde ikke turt å åpne med mindre vi hadde troa. Vi er ikke en tradisjonell pizzeria, men en plass som serverer håndverkspizza. Jeg tror nok toppingen på pizzaen vår vil overraske mange, sier driftsleder Øistein Kristiansen.

Følg trd.by på Facebook

Ventet på uteservering

Onsdag 4. mai åpner Selma Pizza og Bar opp på Solsiden. Inne har det vært klart lenge, men de har ventet helt til nå så de kunne åpne uteserveringen. Bak restauranten står spiseitrondheim.no, som også står bak flere andre restaurantkonsepter som Sot Bar & Burger på Solsiden, Nyfiken Trattoria e Bar, Tulla Fischer, Cafe Løkka og Bror.

- Vi har hatt noen prøveåpninger for at folk skal gi tilbakemeldinger, og det har vært en stor suksess. Folk sier at de opplever stedet som ærlig og ujålete, og det liker vi godt å høre. Menyen er fortsatt under vurdering, men blir fastsatt i løpet av kvelden, sier Kristiansen.

Nå kan du skaffe deg billig mat fra flere restauranter i Trondheim.

Økologisk

Menyen vil kun bestå av økologisk, steinovnsbakt surdeigspizza, i tillegg til snacks og forretter, forteller driftslederen.

- Såfremt det lar seg skaffe er alt økologisk, vi har veldig troa på det. Vi ser hva nabolandene våre gjør, du skal ikke lenger enn til Åre før du ser at mye er lokalt og økologisk, sier Kristiansen

- Det er et område i vekst med tanke på besøkstallene. Det var vanskelig å si nei til lokalene midt på stripa, og de er passe store, sa han til adressa.no tidligere.

Trondheimsgutten Lui (12) vil bli verdens beste kokk.