Prøver du å kutte ned på kjøttet? Eller kanskje du allerede er godt i gang, og trenger påfyll av inspirasjon?

Følg trd.by på Facebook

Her er gruppene som kan hjelpe deg på Facebook:

Veganprat

Gruppen for deg som er veganer eller prøver å bli det. Her kan du spørre om tips, oppskrifter og alt som har med veganisme å gjøre. Det er en lukket gruppe, og du må spørre administrator om tillatelse for å få bli med i gruppen.

Hva slags veganmat lager du i dag?

Her kan du legge ut bilde av maten din, om det så er den deilige banana ice creamen du lager til frokost, eller kanskje seitan-steiken du lagde til middag. Dette er en samling av vegansk mat, så her er det mye tips og oppskrifter å plukke opp fra andre likesinnede. Gruppen er åpen.

Vad lagar du för veganmat i dag?

Den svenske versjonen av "hva slags veganmat lager du i dag?". Her er det enda flere medlemmer, og stor sjanse for å få flere hundre likes på #foodinspo bildet sitt. Gruppen er åpen for alle, men maten du poster må være vegansk, enten du lager den selv eller spiser ute.

Her får du gratis, vegansk mat i Trondheim hver tirsdag

Veggispreik

Ei inspirasjonsgruppe for deg som ønsker å kutte ut kjøtt og andre animalske produkter. Gruppa er åpen for alle, så her finner du både veganere, vegetarianere og folk som rett og slett vil spise mindre animalsk.

Vegetarians/Vegans in Trondheim/Trøndelag

Lurer du på hvor du får tak i tofu? Eller hvilke butikker som har vegansk ost? Her kan du spørre om alt du lurer på i Trondheim og omegn. Perfekt for deg som er ny i byen eller ny i gamet.

Ida gikk fra ett til fire måltider - slanket bort 32 kilo på 9 måneder

Trondheim sosialveganere

Trodde du veganere var noe du bare hørte om på nettet eller i filmer? Tro igjen! Her er beviset. Hvis du faktisk vil møte noen i Trondheimsområdet er dette rette gruppa. Her arrangeres det sosiale treff hver måned, julebord og andre tilstelninger. Her finnes det og en super oversiktsguide over veganske spiseplasser i byen. Hvorfor ikke møtes på en av de?