Se flere detaljbilder av de inspirerende antrekkene i bildekarusellen øverst i saken.

Sofie Arstad (24)

Hva har du på deg?

– Ganske standard klær egentlig. Jeg føler meg ikke så oppdatert på motefronten. I dag har jeg på meg bukse, men til vanlig går det mest i kjoler og skjørt – og høye hæler da, det har jeg stort sett alltid.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Klassisk. Jeg er ganske plain i dag, men jeg er veldig glad i 60-talls snitt med en dash farge.

Er du opptatt av mote?

– Tror jeg er gjennomsnittlig interessert i mote, som jenter flest tenker jeg. Jeg vil si jeg er mer opptatt av kvalitet enn å kjøpe masse billig. Mulig samboeren ikke er helt enig i det da.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

– Den er veldig varierende. Jeg jobber i en bransje hvor jeg ser mye forskjellige folk daglig, og alle kler seg forskjellig. Til slutt tar man bare folk for folk på en måte. Trøndere går i joggebuksa litt for ofte.

Marie Ferreira (23)

Hva har du på deg?

– Ripped jeans, svarte boots med studs og en grønn jakke sammen med mitt røde hår. Er ikke helt fornøyd med jakka i dag da.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Gipsy. Det blir en del hippie-inspirerte klær, mye avslappede klær. På kvelden kler jeg meg mer opp om jeg skal noe spesielt. Gjerne med skinny jeans og en fin topp.

Er du opptatt av mote?

– Ja, absolutt, men den typen mote jeg kler meg i. Ikke nødvendigvis så klassisk som dere nordmenn, men litt mere over i gipsy-stilen.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

– Alle går i lange jakker, svarte boots og skinny jeans. Det går i det samme. Ikke at det ikke er fint, men det er ikke meg. Jeg er lang og tynn, og tar jeg på meg ei lang kåpe og svarte trange jeans blir jeg enda lengre og tynnere. Moren og søsteren min går slik, og synes jeg også burde det, men det blir feil for meg.

Carina Lai (21)

Hva har du på deg?

Jeg vil si jeg er veldig basic i dag. Jeg har tatt på meg en hatt for å få litt ekstra tilbehør.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Litt grunge, og kanskje litt chic. Jeg er asiater, og alle asiatere har jo svart hår. Det er så sinnsykt kjedelig at alle skal ha det svarte håret, derfor har jeg farget det litt sprekere.

Er du opptatt av mote?

– Ja, det er jeg. Jeg henter inspirasjon fra litt av hvert, blant annet sosiale media og mye når jeg er på reise.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

– Trøndere er veldig basic, veldig Bikbok, kan man vel si. Alle kler seg likt som vennene sine. Det er ingenting spesielt ved dem på en måte. Jeg vil si jeg skiller meg litt ut.