Om du ikke helt har skjønt deg på podkast-trenden så langt, burde du lese videre.

Med favorittpodkasten din på øret, kan kjedelige oppgaver som å rydde hjemmet eller gå til jobb bli hakket enklere.

Nyt solen i hagen eller ta deg en gåtur med litt prat på ørene. Regner det? Fortvil ikke. Finn frem tekoppen, sett deg i sofakroken og la deg inspirere av disse damene.

Bra damer

Bra damer av Guri Solberg. Foto: Monster

Hva er egentlig en bra dame? Guri Solberg prøver nettopp å finne ut av dette i sin podkast. I hver episode blir vi kjent med damer som Guri  er fascinert av, ser opp til og er nysgjerrig på.

Power Ladies

Power Ladies av Yrja Oftedahl. Foto: Moderne Media

Ved å løfte frem et mangfold av rollemodeller, alt fra bloggere til kunstnere, gründere, nærlingslivstopper og forskere, ønsker Yrja Oftedahl at podkasten skal bidra til at kvinner tør å ta tak i eget liv, og følge hjertet og drømmene sine.

Life Happens

Life Happens av Maria Rogersdotter og Ane Gyllstrøm. Foto: Bik Bok

Svenske Maria Rogersdotter og norske Ane Gyllstrøm intervjuer inspirerende kvinner om oppturer, nedturer og de utfordringene livet har å by på.

Synnøve og Vanessa

Synnøve & Vanessa av Synnøve Skarbø og Vanessa Rudfjord. Foto: Synnøve & Vanessa

I denne podkasten blir vi kjent med Synnøve Skarbø og Vanessa Rudfjord, som deler opplevelser fra hverdagene sine - som mange gjerne kjenner seg igjen i. De er ærlige og eier ikke et filter.

Ida med hjertet i hånden

Ida med hjertet i hånden med Ida Fladen. Foto: Vrang Produksjon

Hvordan kommer man seg over kjærlighetssorgen? Etter et hardt brudd i september i fjor, måtte Ida Fladen plutselig takle livet alene. I denne podkasten møter Ida mennesker med forskjellige syn og opplevelser av kjærlighet. Hun snakker både med folk som dumper, blir dumpet, aldri blir forelsket eller er alltid på utkikk etter en partner.

Tusvik & Tønne

Tusvik & Tønne av Sigrid Tusvik og Lisa Tønne. Foto: Vrang Produksjon

Når to komikere danner en podkast sammen, er det stor sannsynlighet for å trekke på smilebåndet. Sigrid Tusvik og Lisa Tønne sørger nemlig for dette. Et must om du vil forstå hvorfor podkaster er morsomme og inspirerende.

Ulrikkes univers

Ulrikkes univers med Ulrikke Falch. Foto: NRK P3

Ulrikke Falch tar opp følsomme tema som lytterne gjerne kjenner til - en ærlig og nær podkast på ti episoder. Her får du blant annet møte Ulrikkes nære venner, familiemedlemmer, ekskjæreste, eksperter og mennesker hun beundrer.

Janka og Martes Podcast

Janka og Martes Podcast med Janka Polliani og Marte Bratberg. Foto: Janka og Martes Podcast

Janka Polliani og Marte Bratberg deler humor fra sine helt forskjellige liv hver uke. Marte er singel og «ready to mingle», og Janka er småbarnsmor og gift. Hvordan går dette?