1. Juletre med washi-tape

Denne tapen kan brukes til så mangt, og fås kjøpt på alle interiør- og hobbybutikker. Du har kanskje ikke plass til et juletre, men hva med å lage et på veggen? Enten kan du bruke fargerik tape, eller dekorere med lys. Eller hva med et lite reinsdyr? Det geniale er at alt tas lett vekk når jula er ute av huset.

2. Muffinsform-tre

Brett små muffinsformer sammen tre og tre, og lim sammen slik at det blir et juletre. Heng de opp etter hverandre på en snor og heng på veggen. Gratulerer, du har masse små juletrær som pynter opp hybelen!

3. Nellik-appelsiner

En liten klassiker fra barndommen! Ikke bare ser nellik-appelsinene fine ut om du henger de opp med røde silkebånd, de lukter helt klart jul! Om du vil ha en liten kalender kan du jo stikke inn 24 nellik-spiker og ta ut en hver dag i desember.

4. Gå ut!

I naturen finner du mye fint du kan bruke til julepynt. Kvister, greiner og kongler dekket med glitter eller spraymaling er ypperlig. Også er det nesten gratis. Vi anbefaler at du varmer konglene i ovnen på 50 grader i en time, da sikrer du at insekter ikke kryper ut... (grøss!).

5. Egne julekuler

Vil du lage dine helt egne julekuler som garantert ingen andre har, kan du male og ha glitter på gamle lyspærer. Det er morsomt å lage og helt unikt!

6. Ingen tre? Ingen fare!

Hva med å bare henge opp noen julekuler i vinduet? Du trenger ikke juletre for at det skal bli jul i heimen. Du finner billige kuler på mange butikker, og vindu har du fra før.

7. Ditt eget lille juletre - som ikke drysser

Hvem vil ikke ha små, søte juletrær i stua? Alt du trenger er tråd, nål, perler og silkebånd. Og litt tålmodighet.

Lik trd.by på Facebook

Trenger du mer julestemning? Her er ni filmer du kan se!