Tuva Willassen (21) skriver en av Norges mest leste blogger, og tjente gode penger allerede da hun var 18 år. Pengene valgte hun å bruke på å forstørre puppene.

Jenta fra Tromsø bor i Trondheim og jobber for tiden på sykehjem i tillegg til å være blogger.

Hun var fornøyd med kroppen sin, men syns puppene var i minste laget. Det var mange på hennes alder som allerede hadde lagt seg under kniven - det ble ungjenta påvirket av.

Lik trd.by på Facebook

Tuva Willassen mener hun tok valget om å ta silikon for tidlig. Foto: Nandita Myre Paulsen/nmpfoto

-Hvis ingen jeg kjente hadde tatt silikon, så ville ikke jeg heller ha gjort det. Da hadde jeg kanskje ikke tenkt noe over det. Men det var så normalt, sier hun og forteller videre:

-Jeg hadde ikke dårlig selvtillit, men puppene mine var små og tenkte at det hadde vært artig med større. Det var nok litt spontant, men samtidig noe jeg ønsket meg.

Vil du lese flere livsstilssaker? Sjekk ut denne siden!

-Hadde pengene

Til tross for at Tuva egentlig ikke hadde tenkt seg godt om, dro hun på konsultasjonstime på en privat klinikk og overbeviste kirurgen om at hun virkelig ville. 22 dager etter hun fylte 18 år opererte nordlendingen inn 300 gram i hvert bryst.

- Jeg hadde pengene, sommeren var rett rundt hjørnet, og jeg har bursdag i april så det var det perfekte tidspunktet for å bli klar til sommeren, sier Tuva.

I dag angrer hun ikke, men hadde ønsket at hun ventet noen år.

- Hadde jeg visst det jeg vet i dag hadde jeg kanskje ventet. Jeg har ikke angret, men jeg merker at mine naturlige pupper har vokst, så jeg er nysgjerrig på hvordan de ville sett ut. Kanskje hadde jeg til og med vært fornøyd. Jeg redd for at de ser jævlig ut om ti år. Da kanskje jeg angrer, sier hun.

Trønderne legger seg oftere under kniven enn før. Dette er det de fikser på!

Ikke ferdig utviklet

Tuva forteller at hun har vært heldig med både opplevelsen rundt operasjonen, smertene i ettertid og resultatet. Likevel råder hun andre unge jenter til ikke å ha det like travelt med å forandre på utseendet.

- Hvis jeg hadde fått bestemme hadde det vært 20 års aldersgrense for å ta silikon. Når man er 18 er man ung og usikker, mye forandrer seg på to år. Jeg har blant annet gått opp 7-8 kilo siden da. Verken hodet eller kroppen var ferdig utviklet den gangen.

Tuva er fra Tromsø, men bor nå i Trondheim sammen med kjæresten. Foto: tuvaw.blogg.no

Oppfordrer ikke andre

21-åringen har vært veldig åpen om operasjonen på bloggen sin, som i dag har rundt 10 000 daglige lesere. Selv om hun forteller om opplevelsen sin, er hun klar på at hun ikke vil oppfordre andre til å gjøre det samme.

-Jeg har vært så åpen om det fordi veldig mange har lyst til å lese om det og er nysgjerrige. Jeg vil rett og slett tilfredsstille leserne.

I ettertid har hun angret på valget om å være ærlig om operasjonen.

-Jeg har vært utrolig heldig, og nesten ikke fått noen negative kommentarer. Likevel skulle jeg kanskje vært litt mer forsiktig med hva jeg legger ut. Jeg er redd for at jeg påvirker andre unge jenter til å gjøre det samme. Hvis det er tilfellet er det trist, sier hun.

Er du lei av kroppspresset? Alexandra mener det blir større og større!

Sexsymbol

Selv om Tuva er positiv til forandringen hun har gjort, har også medaljen en bakside for bloggeren.

-Foreldrene mine var veldig imot det, og ville ikke høre om det i starten. Jeg bare fortalte det, så snakket vi ikke noe mer om det. Nå har de heldigvis godtatt det, forteller Tuva og legger til:

-I tillegg føler jeg meg vulgær i bikini. Det kan nesten være litt flaut, og det hender at jeg føler meg som et sexsymbol. Til daglig går jeg aldri med utringning, men dekker meg til.

Det hender seg Tuva føler seg vulgær i bikini. Foto: tuvaw.blogg.no

Forstørret leppene

Ungjenta var en av tre nordnorske toppbloggere som valgte å legge inn silikonimplantater i løpet av ett år. Både venninnen Therese Charlotte Margrethe Nielsen og Sophie Elise har vært åpne på sine blogger om inngrepet.

Tuva har også, i likhet med bloggkollegene, skrevet om at hun har forstørret leppene.

-Det er noe nesten alle har. Det har blitt helt naturlig for meg og andre på min alder. Vi tenker og snakker veldig mye om utseende. Lepper, vipper, sminke, hår og klær er en stor del av hverdagen.

Både botox og leppeforstørrelse er populært blant trønderne. Botox-ekspert frarådermenn å glatte ut rynkene!