Det å pakke til ferien kan føles uoverkommelig. På den ene siden er selve planleggingen og utvelgelsen av reisemålet en fryd, mens pakkingen er noe du gjerne utsetter til siste liten.

Elite Daily har listet opp noen greier som gjør både reisen til - og selve ferien - til en lek. Her er fem av dem!

1. En supersøt, god trillekoffert

Utseendet på trillekofferten er kanskje ikke førsteprioritet for mange av oss, men det at den ser tålelig grei ut, har fungerende hjul og ikke revner i glidelåsen, kan være en fordel.

Trillekofferter kan være latterlig dyre, men det å investere noen kroner på en koffert av grei kvalitet, er en gave til deg selv som fortsetter å gi på mange turer fremover.

2. En powerbank

Du får snart ikke gjort en eneste ting uten mobilen. Bussbilletten til flyplassen, flybillettene, kart, bankkonto, mail, sosiale medier, reiseinformasjon - alt befinner seg der inne.

Derfor er det rimelig kjipt å gå tom for batteri - noe som regel skjer når du trenger mobilen som mest. Skaff deg en bærbar lader!

3. Mini-strykejern

Alle fine, delikate plagg i kofferten blir forvandlet til skrukketroll i løpet av sekunder. Som regel forblir også klærne sammenkrøllet i kofferten under selve ferien. Derfor er et mini-strykejern, perfekt for reiser, midt i blinken! Så slipper du å bruke rettetanga.

Disse er som regel så små at du lett får plass til å ha det med i kofferten også.

4. Vanntett mappe til mobilen

Det å ødelegge telefonen når du er på ferie, er helt håpløst. Få av oss har med eget kamera til feriebildene, og det er en smule nedtur å bare ha bilder av de tre første dagene av en to-ukers ferie.

Skaff deg en vanntett mappe, gjerne av varianten du kan henge rundt halsen, så er du helgardert! På den måten kan du også sikre et par kule undervannsbilder fra snorklingen.

5. En drone for episke reisefilmer

Film eller bilder tatt fra høyden, har uten tvil det lille ekstra. GoPro er stilig det, men skikkelige overblikksbilder - eller video - tar på en måte kaka. Nå om dagen er det også null problem å få tak i små, gode droner du enkelt får til å pakke med deg!