Emmanuel Odei (29) er personlig trener i Trondheim, og har opprettet sitt eget fitness-firma som heter Neroking fitness.

I desember lanserte han sin egen kolleksjon med treningsklær med slagordet «Get in Get fit». Merket kaller han «Neroking apparel».

- Jeg tenkte at «det er mange som bruker treningsklær her i byen, så kanskje skal jeg lage noe som kan brukes til hverdags også?». Og fra et merke som kommer fra Trondheim, sier han.

Følg trd.by på Facebook

Planlagt i to år

Odei har stått for designet av klærne selv, og sier han har planlagt det i over to år.

- Jeg er en sportsfyr, og har sett mye på klærne til større merker og har sett hva jenter og gutter liker. Ut fra det var jeg i stand til å lage noe eget, sier han til trd.by.

Slik ser en av tightsene og sports-bhene ut fra kolleksjonen. Foto: Privat

29-åringen forteller at merket er for alle, og han ønsket å lage noe som kan brukes både på trening og til hverdags. Derfor er du ikke nødt til å trene for å bruke klærne, påpeker han.

Odei sier han først og fremst ønsket å lage merket lokalt for trøndere, men at det også vil passe resten av skandinavia.

- Jeg bor selv i Trondheim, og jeg synes trøndere trenger noe nytt. Man blir lei av å gå i det samme hele tiden, sier han.

Trondheimsjenta Synne (23) løfter 130 kilo i markløft

Kolleksjonen slippes om rundt to uker, ifølge Odei. Foto: Privat

Slippes om to uker

Klærne vil bli solgt på hans egen hjemmeside, og muligens på en lokal butikk i Trondheim. Odei forteller at han er i gang med å lage det nå, og kleskolleksjonen vil bli sluppet om cirka to uker.

- Det er mye farger å velge mellom, og tightsene er høy på livet. Jeg har fått tilbakemeldinger fra folk som sier de ønsker å kjøpe klærne og som liker klærne, sier 29-åringen.

Odei har også blitt stor på Instagram, og til nesten 30 000 følgere deler han fra treningshverdagen sin.

- Jeg startet å dele vidoer, og fikk en del følgere. Nå deler jeg også ting jeg kan fra studietiden, og treningsøvelser, sier han.

Sofie (20): - Fitness tok over livet mitt

«Fitness bør forbys», skrev Julianne. Det satt sinnet i kok hos utøvere