For rundt to måneder siden startet Kevin Karlsen fra Trondheim opp en Instagram-konto som kalles Furystyle. Her legger han ut motebilder med seg selv som modell, og får hjelp fra Anette Sæther og venner til å ta bilder.

- Grunnen til at jeg startet er for at det er en interesse jeg har selv. Samtidig ser jeg at det er ekstremt mange utenfor Norge som har slike brukere, sier Karlsen.

Følg trd.by på Facebook

- Mye å vise fram

23-åringen forteller at han har altfor mye klær, og følte derfor at han hadde mye å vise fram.

- Det er bare mine klær, og jeg fant ut at jeg må bruke det til noe positivt, sier han.

Karlsen forteller at han bruker rundt to timer på profilen hver dag, mens de dagene de tar bilder går det fort fem timer. Han har mer tid til å styre med den i helgene.

- Vi er ikke ute og tar nye bilder hver dag, men vi tar heller flere bilder når vi først tar. Vi bruker lang tid på å ta bilder på forskjellige plasser, sier han.

- Folk liker stilen

Han tror det høye følgertallet steg så fort for at han har vært flink til å spørre brukere med mange følgere om å promotere siden hans. I tillegg er han opptatt av kvalitet på bildene.

- Det var en bruker med over 100 000 som delte brukeren min, da haglet det inn med følgere. I tillegg legger jeg stabilt ut bilder, og har bra kvalitet, sier Karlsen.

I tillegg tror han at antrekkene han legger ut er en stil alle kan like, da det er mye forskjellige klær og stiler.

- Det er alt fra pyntet til mer hverdagslige antrekk, alle kan bruke det. Jeg får også kommentarer fra folk om at de liker stilen, og kjentfolk sier også at det er veldig kult, sier han.

Han har allerede fått flere tilbud fra bedrifter, og målet er at ulike bedrifter vil bruke brukeren til å markedsføre sitt produkt.

- Vi har sagt nei til en del allerede. Vi må sortere ut det Kevin føler han kan stå for å legge ut, sier Sæther.

- Planen er å fortsette med det vi gjør nå, for vi ser at det funker, sier Karlsen.

Her er 10 Instagram-kontoer du bør følge

Dette er Trondheims mest populære motemerker