En femte «Shrek»-film kan være på vei, ifølge produsenten – som også sier at skuespillerne, som tidligere har gitt stemmer til animasjonsuniverset, er positive til en ny runde med trollmoro.

Det er 22 år siden premieren på den første «Shrek»-filmen, og Meledandri skal være i samtaler med produksjonsselskapet Dream Works om å blåse liv i leiren. – Originalbesetningen er en stor del av det, sier produsenten til Variety.

Stemmene til Shrek, prinsesse Fiona og eselet gis i de eksisterende fire filmene av Mike Myers, Cameron Diaz og Eddie Murphy. Det har gått 13 år siden forrige film, og i mellomtiden har Diaz trukket seg tilbake fra rampelyset. Men Meledandri hevder at signalene så langt, er at skuespillerne er positive til å jobbe med en femte film.

– Vi tror rollebesetningen kommer tilbake. Samtalene starter nå, og alt tyder på at det blant aktørene er et enormt ønske om å komme tilbake, sier han.

Eddie Murphy uttalte i fjor at han mer enn gjerne gir stemme til det geskjeftige, snakkende eselet igjen, dersom sjansen byr seg.

Nå senest har Chris Meledandri produsert «Super Mario Bros.-filmen», som går opp på norske kinoer i disse dager.