1. juli:

The Princess (Disney+): I «The Princess» møter vi en vakker, viljesterk og ung kongelig som nekter å gifte seg med den grusomme sosiopaten hun er forlovet med. Det resulterer i at hun blir kidnappet og låst inne i et avsidesliggende tårn i slottet til faren. Den foraktede og hevngjerrige frieren hennes er innstilt på å ta over farens trone, og prinsessen må beskytte familien sin og redde kongeriket – koste hva det koste vil.

How to Screw It All Up (HBO Max): Denne spanske Max Original-serien handler om en gruppe unge mennesker som drar på roadtrip uten noe egentlig mål. Men selv om den endelige destinasjonen er uklar, kan det være en sjanse for at de finner seg selv ...

6. juli:

King of Stonks (Netflix): Felix Armand er han hjernen bak det mest suksessrike FinTech-selskapet gjennom tidene og i hele Tyskland: CableCash AG. Dessverre blåser alt opp i ansiktet på ham.

«Promised Land» (Disney+): «Promised Land» er en episk dramaserie om to latinamerikanske familier som kjemper om rikdom og makt i Californias Sonoma Valley.

Vigil (Disney+): Når et besetningsmedlem blir funnet død om bord på Trident atomubåt, HMS VIGIL, blir etterforsker Amy Silva tilkalt for å etterforske saken. Haken? Storbritannias atomavskrekking må forbli uavbrutt, så ubåten forblir på patrulje og Amy må bli med på mannskapet for å undersøke.

Captive Audience: A Real American Horror Story (Disney+): Dette er en tredelt krimdokumentar som undersøker virkningene av den intense mediedekningen av en kidnappet ung gutts hjemkomst.

Wild Crime – sesong 1 (Disney+): Wild Crime forteller historien om en av de mest notoriske mordene som er begått i en nasjonalpark.

Spider-Man Unlimited™ (Disney+): Peter Parker er antatt død etter å ha reddet et liv i en brann, og bruker dette som dekke for å dra og redde John Jameson på Counter-Earth.

8. juli:

Boo Bitch (Netflix): To bestevenner gjør et siste forsøk på å bli lagt merke til, men når en av dem blir et spøkelse, må hun virkelig leve det beste livet hun kan – mens hun kan.

How To Build A Sex Room (Netflix): Luksusinteriørdesigneren Melanie Rose hjelper til med å skape stilige rom for elskere til å utføre sine mest private – og i noen tilfeller villeste – fantasier.

The Loungest Night (Netflix): Det er natt til 24. desember, og en gruppe væpnede menn omringer Monte Baruca-fengselet. Målet deres: Å fange Simón Lago (Luis Callejo), en farlig seriemorder.

12. juli:

How To Change Your Mind (Netflix): Forfatter Michael Pollan tar for seg historien til og bruken av psykedeliske stoffer– deriblant LSD, psilocybin, MDMA og meskalin – i denne dokumentarserien.

13. juli:

D.B. Cooper: Where Are You?! (Netflix): I 1971 hopper en flykaprer ut av et fly med en veske full av stjålne penger – og slipper unna. Flere tiår senere er identiteten hans fortsatt et mysterium.

Solar Opposites – sesong 3 (Disney+): Animasjonsserien fra «Rick and Morty»-skaperne er tilbake.

Yo! MTV Raps (Paramount+): Yo! MTV Raps, et omfattende dypdykk i hiphopens nåværende tilstand, ledes av DJ Diamond Kuts og rapperen Conceited. I likhet med originale showet vil den nye Yo! MTV Raps inneholde en rekke segmenter og intervjuer med artister samt opptredener – både live og innspilt.

14. juli:

Resident Evil (Netflix): I år 2036 kjemper Jade Wesker for å overleve i en verden overkjørt av de blodtørstige, infiserte skapninger.

FBOY Island – säsong 2 (HBO Max): Tre kvinner flytter til en tropisk øy med 24 menn. 12 selverklærte «greie gutter» på jakt etter kjærlighet, og 12 selverklærte «Fboys» som bare vil ha penger.

15. juli:

Remarriage & Desires (Netflix): En skilt kvinne planlegger å ta hevn på eksmannens slue elskerinne ved hjelp av et ekteskapsbyrå for de aller rikeste.

Farzar (Netflix): Prins Fichael bor i en menneskekoloni på en fremmed planet. Han lover å bekjempe all ondskap på planeten, men så oppdager han at faren er den ondeste av alle.

The Rehearsal (HBO Max): En ny komiserie som utforsker lengdene en mann vil gå for å minimere sine mange usikkerheter i hverdagen.

20. juli:

Virgin River – sesong 4 (Netflix): En sykepleier flytter fra Los Angeles til en avsidesliggende by nord i California på leting etter en ny start. Hun blir overrasket over hva – og hvem – hun finner.

«City of Angels | City of Death (Disney+): Dokumentarserien i seks deler handler om en utrolig, men sann krimhistorie fra en fryktelig æra. Fra midten av 1970-tallet til midten av 1980-tallet terroriserte tjue seriemordere Los Angles, og en gruppe dedikerte detektiver fra LAPDs rans- og mordavdeling jaktet på dem.

21. juli:

Rap Sh!t (HBO Max): Serien sentrerer rundt to Miami-baserte rappere som prøver å finne suksess i musikkbransjen.

22. juli:

Blown Away (Netflix): Ti glassblåsere gir jernet i en rekke skulpturoppgaver for å vinne 60 000 dollar og mestertittelen.

I Love That for You (Paramount+): I Love That for You er en komedieserie, der handlingen er sentrert rundt Joanna Gold (Vanessa Bayer) som drømmer om å bli programleder på en hjemmebutikk-kanal.

27. juli:

Dream Home Makeover (Netflix): Shea og Syd McGee fra Studio McGee oppfyller drømmen til vanlige familier som ønsker seg det perfekte hjem i sin egen unike stil.

The Most Hated Man On The Internet (Netflix): En mor starter et korstog på nettet mot grunnleggeren av et nettsted for hevnporno for å få fjernet datterens bilder fra nettstedet.

«Under the Banner of Heaven» (Disney+): En miniserie inspirert av den bestselgende krimromanen av Jon Krakauer. Den følger hendelsene som førte til drapet på Brenda Wright Lafferty og babyen hennes i en forstad i Salt Lake Valley i Utah i 1984.

Mens detektiven Jeb Pyre etterforsker hendelser som har skjedd i Lafferty-familien, avdekker han hemmeligheter om opprinnelsen til LDS-religionen og de voldelige konsekvensene av dyp tro. Pyre, som er en hengiven mormon, begynner å stille spørsmål ved og betvile sin egen tro.

High School Musical: The Musical: The Series – sesong 3 (Disney+): Ting blir både hett og kjølig når de påtar seg en stor produksjon av «Frost», og spiller inn en dramafylt dokuserie underveis i oppsetningen. Vil Wildcats klare å vise hvem som er «best i snøen» uten å etterlate noen ute i kulda?

American Dad – sesong 18 (Disney+): Den amerikanske voksenanimasjonskomedien, som blant andre Seth MacFarlane står bak, er tilbake med en ny sesong.

28. juli:

Keep Breathing (Netflix): Når et lite fly styrter midt i den kanadiske villmarken, må en ensom overlevende kjempe for å holde seg i live.

Harley Quinn (HBO Max): Kaoset og galskapen fortsetter i sesong tre av den kritikerroste animasjonsserien for voksne.

Pretty Little Liars: Original Sin (HBO Max): Nå kommer en «spin-off» fra the Pretty Little Liars-universet.

29. juli:

Uncoupled (Netflix): Michael (Neil Patrick Harris) trodde livet hans var perfekt inntil partneren hans plutselig forlot ham etter 17 år. Over natten må Michael konfrontere to mareritt: Å miste det han trodde var sin sjelevenn og plutselig være en singel homofil mann i midten av førtiårene i New York City.

Fanático (Netflix): En trap-artists største fan prøver å ta over idolets identitet, men finner raskt ut at det å være superstjerne ikke er like enkelt som man skulle tro.