– Jeg elsker actionfilmer som også har hjerte, sier Stallone, som takket ja til «Samaritan» fordi han følte at historien hadde mange lag som folk kan relatere seg til.

– Det er litt av en moralsk historie som er veldig spennende å se, sier actionveteranen, som har blant andre danske Pilou Asbæk, Javon Walton, Dascha Polanco og Moises Arias som motspillere i filmen – som blir å se på strømmetjenesten Prime Video.

Sylvester Stallone spiller den mystiske og tilbaketrukne Joe Smith i «Samaritan», som blir å se på Amazons strømmetjeneste Prime. Foto: Prime Video

Om handlingen heter det: «Mr. Smith (Stallone) er den ensomme naboen til tretten år gamle Sam Cleary (Walton), som mistenker at han er den legendariske vokteren kjent som Samaritanen. Alle tror han døde 20 år tidligere etter en kamp mot skurken Nemesis. Mens Granite City blir stadig mer full av kriminalitet og korrupsjon, er det opp til Sam å overbevise Mr. Smith om å komme ut av skjul igjen og redde byen».

26. august står premieren på «Samaritan», der Sylvester Stallone på ny prøver seg som superhelt. Foto: Prime Video

Dette er ikke første gang Sylvester Stallone prøver seg i superheltsjangeren:

Allerede i 1995 var han å se i filmversjonen av «Judge Dredd». I 2017 mønstret han på i Marvel-universet som Starhawk i «Guardians of the Galaxy, Vol. 2», og lånte i fjor stemme til King Shark i DC-universets «The Suicide Squad».