Filmskuespilleren var faktisk på vei inn i rollen allerede i 1998, i Tim Burtons kostbare prosjekt «Superman Lives» – som til slutt ble skrotet av Warner Bros. Nå bekrefter imidlertid regissør Andy Muschietti at Cage endelig blir å se i trikoten, dog for en mindre rolle i nye «The Flash», skriver The Independent.

– Nic var helt fantastisk. Han er en stor Superman-fan. Han er en tegneserienerd, sier Muschietti til Esquire om skuespillerens innsats.

Faktisk kalte Nicolas Cage sin yngste sønn Kal-El; Som kjent er det Supermans egentlige navn før han havner på planeten vår, og begynner å gå under navnet Clark Kent.

Det er allerede kjent at Michael Keaton gjenopptar rollen som Batman i «The Flash», en rolle han spilte i Tim Burtons to filmer om superhelten i 1989 og 1992. Tittelrollen som The Flash spilles av Ezra Miller.

«The Flash» ble spilt inn i 2021, men premieren ble satt på vent på grunn av koronapandemien. Handlingen følger superhelten som reiser gjennom tiden for å endre historien – ved hjelp av en pensjonert Batman.

I rollene ser vi også Ben Affleck, Kiersey Clemons, Sasha Calle, Ron Livingston og Maribel Verdú, og filmen får norsk premiere 14. juni.