Låten har tittelen «Afterski i queill» og beskrives som en hyllest til norsk afterski-kultur.

Bak låten står The Jacketeers, bestående av Durek Verrett, Lars Berteig Andersen og Bjørn Alexander, som startet gruppa etter et besøk i en klesbutikk i Beverly Hills.

– Vi var på et kjøpesenter for å finne et antrekk til en Oscar-fest. Alle tre prøvde den samme grelle, blomstrete dressjakka, som tilfeldigvis var på tilbud. Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, forteller Durek Verrett via pressemeldingen.

De ente opp med den samme blomsterjakka – og fikk komplimenter fra butikk-ansatte, og der og da ble band-ideen født. På starten av året i år bestemte trioen seg for å realisere planene om å skape en partylåt, og produsent Anders Nilsen ble med på notene.

Dette er ikke første gang Durek Verrett dukker opp i en musikalsk sammenheng. I fjor ga han eksempelvis ut låten «My House».

Lars Berteig Andersen er kjent for rollen som «Benny» i Olsenbanden jr. Han har også lånt bort stemmen sin til utallige karakterer i tegnefilmer og serier gjennom de siste 20 årene. De siste ti årene har han jobbet mest bak kamera.

Bjørn Alexander har spilt i en rekke filmer og internasjonale TV- serier, blant annet spilte han astronaut i «For All Mankind» (AppleTV+). Videre har han lang fartstid som programleder.