Matt Reeves «The Batman» flyr høyt og lander øverst på kinotoppen på hjemmebane. På den nordamerikanske kinotoppen troner den øverst etter åpningshelgen – og er dessuten først ut dette året til å krysse 100 millioner dollar i løpet av premierehelgen.

Filmen, med Robert Pattinson i hovedrollen som Bruce Wayne og Batman, trakk til seg 128 millioner dollar til billettlukene den første helgen «på vingene» i USA.

Den eneste andre filmen som har klart å krysse 100 millioner dollar-grensen etter pandemien, er «Spider-Man: No Way Home» – som satte nye besøksrekorder under premierehelgen i desember i fjor.

Også her hjemme ble Batman tatt godt imot, med et besøk på totalt 57 390 i premierehelgen. På andreplass finner vi animasjonsfilmen «Syng 2», med et besøk denne helgen på 21 641 kinogjengere. Filmen er totalt sett av 178 162 etter premieren 18. februar.

Tom Holland-filmen «Uncharted» landet på tredjeplass etter helgen, med et besøk på 11 961. Denne filmen har lokket til seg totalt 96 235 til kinosalene siden premieren 18. februar.

«Spider-Man: No Way Home» (totalt sett av 548 035 siden premieren 21. januar) – og den norske filmen «Full dekning» – avslutter topp fem på kinolisten etter helgen.