Høsten 2022 reiste «Succession»-produksjonen til Norge for å spille inn scener til den sendeklare sesongen. Produksjonen besøkte steder på Vestlandet som Atlanterhavsveien, Romsdals-gondolen og Juvet Landskapshotell, nær Geirangerfjorden.

Vel på plass på settet, snakket produsent Scott Ferguson med Variety om valget av innspillingssteder. I intervjuet sier han: «Da vi så bilder av den utrolige arkitekturen og omgivelsene til Juvet, ble vi veldig begeistret».

Han legger til: «Norge er en strålende, naturlig setting. Det virket umiddelbart som et perfekt sted for en familiesammenkomst, i serien. Vi så på forskjellige land, men vi innså at Norge har dette eksepsjonelle landskapet, som du ikke finner noen andre steder i verden».

«Succession» er skapt av Jesse Armstrong, og serien utforsker makt og familiedynamikk. I front finner vi patriarken Logan Roy (Brian Cox) og hans fire voksne barn, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin), og Connor (Alan Ruck).

Nye skuespillere denne sesongen inkluderer norske Eili Harboe og islandske Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Sesong fire av Succession består av ti episoder og det blir premiere 27. mars, på HBO Max. Denne fjerde sesongen blir også den siste.