Seriens to første episoder hadde premiere søndag, og ble i løpet av det første døgnet den mest sette egenproduksjonen til Viaplay i Norden noensinne.

Vi kjenner den ene hovedrolleinnehaveren godt. Det er Kristoffer Joner som spiller Olle Hultén – en mann som våkner opp blodig på en ferge uten å huske hva som har skjedd.

Svenske Hanna Alström spiller Olles kone, den stabile og flinke Josefin hvis liv snus på hode i minst like stor grad. Har deres harmoniske småbytilværelse bare vært en illusjon? Hvem er det egentlig hun er gift med?

– Hun er en kjærlighetsfull, positiv og arbeidende karrierekvinne. Gud, hun høres jo helt perfekt ut, men det er slik det starter i alle fall, forteller Hanna Alström – hvis Joesfin ganske snart får indikasjoner på at det hennes kjære har sagt om sin fortid slett ikke stemmer.

– Hun trekkes inn i en verden som hun aldri har hatt kontakt med før, og tvinges til å ta i bruk noe hun kanskje ikke visste at hun var i besittelse av. Først vil hun renvaske mannen sin, men når barna trues blir det en annen energi, sier hun til TT om handlingen.

Både Alström og Joner beskriver innspillingen som noe av det mest givende de har vært med på i sitt profesjonelle liv.

TV-serien ruller og går på Viaplay nå og består av åtte deler der en ny episode slippes hver søndag. Serien er regissert av Richard Holm mens manuset er skrevet av Peter Arrhenius, Niclas Ekström og Kjersti Ugelstad.