Swift har beskyldt Braun, som i tillegg til å være manager for Ariana Grande og Demi Lovato også er i ferd med å utvide popimperiet sitt, for «konstant, manipulerende mobbing».

Braun fikk med masteropptakene til Taylor Swifts tidlige album da han kjøpte hennes forrige plateselskap, Big Machine, i juni. Taylor Swift hevder hun ikke visste om oppkjøpet i forkant, skriver BBC.

Nå er et et klipp fra et intervju med CBS-programmet Sunday Morning offentliggjort, der hun på spørsmål om slike nyinnspillinger svarer:

– Ja, helt klart.

Scooter Braun har ifølge AP ikke kommentert Swifts utspill, mens Demi Lovato og Justin Bieber – som han er manager for – rykket ut til Brauns forsvar og hevdet popartisten «bare var ute etter sympati» når hun gikk ut i sosiale medier.

Taylor Swift gav ut platene sine på Big Machine Records fra 2006 til 2017, men er i dag på plateselskapet Universal.

Tidligere eier av Big Machine, Scott Burchetta, skrev i juli et åpent brev på selskapets nettside, der han hevder at han kontaktet Swift personlig 29. juni og gav henne sjansen til å kjøpte mastertapene.

– Taylor hadde alle sjanser i verden til å eie ikke bare masteropptakene, men alle videoer, bilder, alt forbundet med karrieren. Hun valgte å gå, skriver han – og påpeker også hvordan Swifts far Scott er aksjeeier i plateselskapet, og dermed også var orientert om planene for salget i forkant.