Innspillingen er i gang i Larvik når to nye sesonger bekreftes. Regissør Henrik Georgsson, kjent blant annet fra arbeidet med «Broen», får ansvaret for den fjerde sesongen ut, framgår det av pressemeldingen mandag – om det som er blitt en av strømmetjenestens mest populære originalproduksjoner.

Den fjerde sesongen er en originalskrevet historie, basert på Jørn Lier Horsts univers, mens sesong fem tar utgangspunkt i boken «Sak 1569».

Sven Nordin gjentar altså rollen som sindige – men problemforfulgte – William Wisting, og sier via pressemeldingen: – Jeg er veldig klar for å komme i gang igjen, og komme under huden på William Wisting. Vi har noen spennende sesonger foran oss.

Dramasjef i Viaplay Group Norge, Tanya Nanette Yildiz Badendyck, er på sin side glad for å kunne ta norske krimelskere tilbake inn i Wisting-universet, og legger til: – Vi er også veldig fornøyd med at serien er en suksess utover landegrensene, som viser at karakterene og handlingene treffer seere over hele Norden.

For den fjerde sesongen dukker også Rupert Evans, kjent fra internasjonale serier som «Charmed» og «Bridgerton», opp.

Det er Arild Fröhlich som har fått regijobben for den femte runden ut, mens begge sesongene produseres av Ørjan Karlsen og Åshild Ramborg i Viaplay – i samarbeid med Silje Hopland Eik, i Cinenord. På rollelisten finner vi også kjente skuespillere som Mads Ousdal, Thea Green Lundberg, Andrea Bræin Hovig, Mads Sjøgård Pettersen, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Lars Berge og Ellen Bendu.

Premieredato vil bli annonsert senere i år, melder Viaplay.