Cage var nylig å se som en professor som dukker opp i folks drømmer i Kristoffer Borglis 2023-film «Dream Scenario», en rolle han ble Golden Globe-nominert for. Nå gir han seg i kast med horrorfilmen «The Carpenter's Son», melder Deadline.

Foruten Cage som Snekkeren spilles karakteren Moren av musikkartisten FKA Twigs, som snart er aktuell i «The Crow» med Bill Skarsgård. Ungdomsstjernen Noah Jupe («A Quiet Place»-filmene) spiller karakteren kun kalt Gutten.

FKA Twigs er skuespilleraktuell med først «The Crow» og nå også som karakteren Moren i en kommende horrorfilm om barndommen til Jesus. Her fra Met-gallaen mandag. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

Den egyptisk-amerikanske filmskaperen Lotfy Nathan har regi på «The Carpenter's Son», som skal fortelle Jesu barndomshistorie med horrorvri.

«The Carpenter's Son» er ifølge omtalen en mørk historie om en familie som skjuler seg i Egypt, som da var romersk provins. Sønnen, som bare kalles «gutten», drives til en tvil av et annet mystisk barn – og gjør opprør. Dermed viser det seg at han har iboende krefter.

Lotfy Nathan debuterte med «Harka» i 2022, der skuespilleren Adam Bessa vant pris i Cannes for rollen som Mohamed Bouazizi – som da han satte fyr på seg selv startet revolusjonen i Tunis og dermed den arabiske våren.

Nicolas Cage stiller i Cannes denne måneden med Lorcan Finnegans psykologiske thriller «The Surfer», som får verdenspremiere der.