Det gjenstår å se. «Tina & Bettina 2 – The Comeback» er i alle fall på vei, og i filmen er det også gjort plass til at kjenninger som TIX, Kamelen og Daniel Kvammen dukker opp. «I tillegg møter vi en nesten ugjenkjennelig Aksel Hennie i rollen som Tinas aldrende kjæreste», heter det i pressemeldingen fra Nordisk Film.

Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson er igjen å se i tittelrollene, og sistnevnte sier om manusarbeidet:

– Det har vært veldig gøy å hente fram disse jentene igjen og skrive de ti år eldre. Forrige film handlet om vgs.-problemer, mens de nå har tatt steget inn i livets alvor.

Han legger til: – Det var aldri noen plan om å lage en oppfølger til «Tina & Bettina – The Movie». Men nå som vi har gjort det og møter jentene i en alder av 25, er det selvsagt spennende å tenke på hva som kan skje om atter ti år. Vi tar over stafettpinnen fra Anja Breiens Hustruer- trilogi, rett og slett.

I den nye filmen er Vixen Awards og popstjernedrømmen sentrale ingredienser. «Tina & Bettina 2 – The Comeback» lander på kinoene 24. februar og en trailer er allerede ute.

Filmene om Tina og Bettina, to jenter fra Smestad, springer ut av diverse TV-sketsjer fra perioden 2009–2011. Sketsjene, som gikk under navnet «Tina & Bettinas videoblogg», ble vist i humorshowet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2. Deretter ble det spillefilm, med premiere i 2012.

I 2021 kom første tegn på at et comeback var på gang fra tospannet, da slapp de nemlig en julelåt.