Tidligere denne uken kom meldingen om at premieredatoen på Bond-film nummer 25, som får insentivtilskudd for delvis å spilles inn i Norge, er utsatt med to måneder – til april 2020.

Nå skriver The Playlist at manusforfatteren Scott Z. Burns er blitt hyret inn for å skrive om «Bond 25»-manuset, som Neal Purvis og Robert Wade har ført i pennen. Det hevdes nemlig at regissør Cary Fukunaga ikke er fornøyd med manuset i sin nåværende form.

Scott Z. Burns (t.v.) har skrevet manus til flere av Steven Soderberghs filmer - og hans egenregisserte ferske film "The Report" har Soderbergh som produsent. Nå skal Burns skrive om manuset til "Bond 25". Foto: AP

Burns – med manusene til blant annet «The Bourne Ultimatum», «Contagion» og «The Laundromat» bak seg – regnes dessuten som en av de beste «akuttlegene» for haltende handlinger i Hollywood, skriver bransjenettstedet:

Han har fikset på manusene til «Ocean's 12», «Widows» og «Rogue One» tidligere, selv om arbeidet har vært ukreditert. Nå får han fire uker til å jobbe med den kommende James Bond-filmen.